Haberler

Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şubesi, basınla buluştu

Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şubesi, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şubesi, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Adapazarı ilçesindeki bir otelde vakfın Sakarya şubesinin basınla tanışma toplantısında konuşan Yeni Dünya Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ve eski AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, insana yatırımın en güzel yatırım olduğunu söyledi.

Yıldırım, vakfın 18 ilde şubesinin ve Ankara, İstanbul, Gümüşhane, Bursa, Gaziantep ile Kırıkkale'de yurtlarının bulunduğunu ifade ederek, "Gayemiz, hizmette amacımız; vatana, millete salih, inançlı, ahlaklı, dürüst, vatanını ve milletini düşünen gençlik yetiştirmek. İnsanı düzeltirsen her şey düzeliyor. İnsan düzelmedikten sonra her şey berbat oluyor. Kaliteli, karakterli, düzgün, çalışkan, dünyaya model olacak, yenilikçi olan gençlerimizin elinden tutup yurtlarımızda barındırmak ana gayemiz." dedi.

Yıldırım, vakfın eğitim ve öğretime vereceği desteği artıracaklarını sözlerine ekledi.

"Hedef kitlemiz gençliktir, geleceğimizdir"

Vakfın Sakarya Şube Başkanı ve eski AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci de vakfın Sakarya şubesinde değişikliğe gidildiğini ve görevi devraldıklarını söyledi.

Yönetim Kurulu'na aldığı arkadaşlarını meslek grubuna göre seçtiğini belirten İnci, "Türkiye'nin her yerinde kurulan Yeni Dünya Vakfının Sakarya'daki bölümünü oluşturuyoruz. Buradaki hedeflerimiz nedir? Hedef kitlemiz gençliktir, geleceğimizdir. Geleceğimizi temsil eden gençlerimizi ahlaklı bir şekilde ve samimi, düz, dürüst, liyakat sahibi insanlar olarak yetiştirmektir. Salih bir ameli işleyebilmenin gayreti içerisinde olacağız." diye konuştu.

İnci, çocukların güvenilir, ahlaklı ve samimi bir şekilde yetişmeleri konusunda gayret edeceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Hatta ülke dışında olan gençlerimizi de yurt dışından gelen insanların yetişmelerinde de gayret içerisinde olacağız. Bunun için dünya gençleriyle ve dünyadaki eğitimlerle birlikte yarış yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Sakarya'da Yeni Dünya Vakfı'nın inşallah yurtları olacak, okulları olacak. Dışarıdan bizi de aradıkları zaman bizler o öğrencilere anında sahip olacağız. Hiç aramadan mağdurda olan bir gencimiz varsa ona da sahip çıkacağız."

Öğrencilere burs konusunda da destek vereceklerini belirten İnci, yemek ikramı, kitap kafe gibi hizmetler yapmayı hedeflediklerini aktardı.

İnci, yurt yapmayı hedeflediklerini belirterek, "Bu yıl kiralamak için yola çıktık, geç kaldık. Önümüzdeki yıl yurdumuz olacak. Şehirdeki kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla büyük bir kaynaşma, birliktelik ve Sakarya ruhunu ortaya koymanın gayreti içerisinde olacağız. Bu işte başarılı olacağımıza inanıyorum. İyi niyetle samimi ve liyakatli olarak yola çakıyoruz." ifadelerini kullandı.

Çalışmalarında basın mensuplarının desteğinin önemli olduğunu dile getiren İnci, basın mensuplarıyla beraber çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title