Haberler

Yeni Balıkhane Eylül Ayında Hizmete Girecek

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde Yapımı Devam Eden Yeni Balıkhanenin, Balık Ev Sezonunun Açılacağı Eylül Ayında Hizmete Gireceği Belirtildi.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde yapımı devam eden yeni balıkhanenin, balık ev sezonunun açılacağı Eylül ayında hizmete gireceği belirtildi.

Bandırma Belediyesi tarafından yıkılan sahildeki eski balıkhanenin yerine yapılmakta olan yeni balıkhanenin inşaatı hızla sürüyor. Bandırma'nın şehir merkezindeki yenilenmeye uygun olması ve modern bir balıkhane inşaa edilmesi amacıyla eski balıkhanenin yıkıldığını ifade eden Belediye Başkanı Recep Eraydın, yeni balıkhaneye 19 adet balık satış dükkanı ile 14 adet balık komisyoncusu bürosu yapılacağını kaydetti. Balıkhanenin temizliği ile Avrupa Birliği standartlarında olacağını ifade eden Başkan Eraydın, "Yeni belediye balık hali çevre düzenlemesiyle birlikte Eylül ayında hizmete girecek. Her balıkçı dükkanı 5 metrekare olacak. Marmara Denizinde balık av sezonu 1 Eylül'de başlayacak bizde çalışmaları o güne kadar yetiştirmek için ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz. Şehrimizde geçimini balıkçılıkla sağlayan vatandaşlarımıza daha güzel hizmet vermek için sahil bandındaki balıkhane çevresine yeşil alanlar park yerleride yapacağız" dedi.

(MY-MEY)

25.08.2007 18:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title