Haberler

    Yeni 2018 Seat Tarraco Karşınızda

    CARMEDYA.COM – Seat’in üçüncü ve en büyük SUV’u olan Tarraco ortaya çıktı.

    CARMEDYA.COM – Seat"in üçüncü ve en büyük SUV"u olan Tarraco ortaya çıktı. MQB mimarisinde yükselecek olan model Skoda Kodiaq ve diğer birçok VW Group modeliyle aynı platformu paylaşıyor.

    Yeni 2018 Seat Tarraco tasarım farklı

    Otomobil ön yüzünde farklı olduğunu hissettiriyor size. Izgara formunda ciddi anlamda diğer SUV versiyonlarına göre bir küçülme göze çarpıyor. Tampon grubunda bolca keskin hat kullanılmış. Sis farlarınında büyük tutulduğu gözden kaçmıyor. Yan bölümde daha çok Tiguan modelinden tanıdık hatlar göze çarpıyor. Keskin hatlar burada da etkisini göstermiş. Arka bölümde Volkswagen Tiguan modellerini yine bize hatırlatan model, birleşik stop yapısıyla da dikkat çekiyor. Gövdeden farklı renkte tamponlar otomobili farklı kılan diğer ayrıntılardan. Boyut anlamında ise model 4735 mm uzunluğa ve 1658 mm yüksekliğe sahip.

    Yeni 2018 Seat Tarraco hangi motorlar ile gelecek?

    Otomobilin kalbinde Volkswagen gruptan hatırladığımız motorlar yer alıyor. İlk olarak 1.5 litrelik TSI motorun modelde sunulacağı biliniyor. 150 HP güç üretecek olan bu motor altı iler şanzıman ve önden çekiş opsiyonuyla sunulacak. Üst paketlerde otomatik şanzıman opsiyonuda sunulacak. Diğer bir seçenek ise 2.0 litrelik TSI motor. 190 HP güç üretecek olan bu motor 7 ileri otomatik ve 4Drive AWD dört tekerlekten çekiş sistemiyle de sunulacak. Dizel ürün gamında ise 2.0 litrelik TDI motor sunulacak. Bu motor 150 ve 190 HP güç seviyelerinde sunulacak. 190 HP gücündeki seçenek sadece dört tekerlekten çekiş opsiyonuna sahip olacak. Bu seçenekte otomatik şanzıman opsiyonunun olduğunun da altını çizmek gerek.

    Yeni 2018 Seat Tarraco"nun içerisinde neler var?

    Modelin iç mekanına baktığımızda, Seat modellerinden hatırladığımız bir kokpit bizleri karşılıyor. En büyük değişim ise orta konsolda sunulan ekranda gerçekleştirilmiş. 10.25 inç büyüklüğünde bu ekran multimedya ve navigasyon özelliklerini kullanıcıya sunuyor. Seat Trraco 2019 yılının başarında satışa sunulacak.

    The post Yeni 2018 Seat Tarraco karşınızda appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Ekonomi

    Skoda Seat Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title