Haberler

Yatak Fabrikasında Yangın

Güngören'de Bir Hazır Yatak Fabrikasında Çıkan Yangında Bir Kişi Yaralandı, Bazı İtfaiye Erleri de Dumandan Etkilendi.

Güngören'de bir hazır yatak fabrikasında çıkan yangında bir kişi yaralandı, bazı itfaiye erleri de dumandan etkilendi.

Genç Osman Mahallesi Çinçin Deresi Caddesi Koray Sokak'ta, geniş bir alan üzerine kurulu Tomsire Çatgin'e ait ''Polya'' adlı yatak fabrikasının, yatak üretiminde kullanılan bazı malzemelerinin bulunduğu bölümünde yangın çıktı.

Yanıcı özelliği olan elyaf gibi çeşitli sentetik malzemelerin tutuşmasıyla kısa sürede büyüyen yangının, fabrika işçilerince söndürülememesi üzerine itfaiye ekipleri çağrıldı.

Fatih, Bağcılar, Bakırköy, Merter ve Kocasinan itfaiye ekipleri, işçilerin tahliye edilmesinin ardından fabrikaya çeşitli noktalardan su ve köpük sıkarak söndürme çalışmalarına başladı.

Yangın sırasında koşarken düştüğü belirtilen bir kişi hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Dumandan etkilenen bazı itfaiye erleri de ambulansta tedavi edildi.

Yangına ilişkin basın mensuplarına bilgi veren fabrika sahibi Tomsire Çatgin, yangının çıkış nedenini bilmediğini söyledi. Fabrikada 9 ay önce de elektrik kontağından yangın çıktığını anlatan Çatgin, işyerinde 70 kişinin çalıştığını kaydetti.

Fabrika çevresindeki bazı işyerlerinde çalışanlar tahliye edilirken, itfaiye ekipleri, yangının çevredeki işyerleri ve yakındaki bir LPG istasyonuna sıçramaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title