Haberler

Tunceli'de serinlemek için çaya giren genç boğuldu

Güncelleme:

Tunceli'de serinlemek amacıyla Pülümür çayına giren ve yüzme bilmediği öğrenilen 21 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti.

Tunceli'de serinlemek için çaya giren genç boğuldu

TUNCELİ - Tunceli'de serinlemek amacıyla Pülümür çayına giren ve yüzme bilmediği öğrenilen 21 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Nazımiye'ye bağlı Büyükyurt köyü Serdeni mezrası civarında Pülümür çayında meydana geldi. Serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte Pülümür çayına giren ve yüzme bilmediği öğrenilen 21 yaşındaki Ali Kargal, bir süre sonra suda gözden kayboldu. Durumu fark eden arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine Tunceli'den, AFAD, 112, itfaiye ekipleri ile Pülümür ilçesinden jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin çayda yaptığı aramada Kargal'ın cansız bedenine ulaşıldı. Çaydan çıkarılan Kargal'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Tunceli Pülümür Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title