Haberler

Son dakika haberi... Valiyi pazarda gören esnafın şaşkınlığı

Güncelleme:

Son dakika yaşam haberi... Koronavirüs (Covid-19) denetimi için gittiği halk pazarından alışveriş yapan Erzurum Valisi Okay Memiş'i gören pazar esnafı şaşkınlığını gizleyemeyerek, "İlk defa bir valiyi pazardan alışveriş yaparken gördüm." dedi.

Koronavirüs (Covid-19) denetimi için gittiği halk pazarından alışveriş yapan Erzurum Valisi Okay Memiş'i gören pazar esnafı şaşkınlığını gizleyemeyerek, "İlk defa bir valiyi pazardan alışveriş yaparken gördüm." dedi.

Vali Okay Memiş, Koronavirüs'e karşı tedbiri elden bırakmıyor. Pandeminin ilk gününden itibaren Vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde ve toplu ulaşım araçlarında yaptığı denetimleri artan vakalar sonrası iyice sıklaştıran Vali Memiş, salgınla mücadelede birlikte hareket edilmesine dikkat çekiyor.

Herkesin kurallara harfiyen uyması gerektiğinin altını çizen Memiş, "Alınan tedbirlere hep birlikte uyduğumuzda salgının önüne geçebiliriz." diyerek vatandaşların salgına karşı daha duyarlı olmasını istiyor.

Halk Pazarını Denetledi

Denetimlerine Palandöken ilçesinde cuma günleri kurulan halk pazarında devam eden Memiş, pazar esnafı ve vatanlarla sohbet etti. Uyarılarını burada da bir kez daha yineleyen Memiş, kurallara uyan vatandaş ve esnafa teşekkür etti.

Pazardaki denetimleri sırasında alışveriş yapmayı da ihmal etmeyen Vali Memiş, meyve, sebze ve balık aldı. Kendisini bir anda karşısında gören bir esnafın "İlk defa bir valiyi pazardan alışveriş yaparken gördüm." demesine tebessüm ederek cevap veren Memiş, sık sık pazara gittiğini ve en keyifli alışverişlerini de buradan yaptığını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Koronavirüs Okay Memiş Erzurum Haberler Son Dakika

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title