Haberler

"Psikolojik dayanıklılık" konulu seminer verildi

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından belediye personellerine yönelik "Psikolojik Dayanıklılık" konulu seminer verildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından belediye personellerine yönelik "Psikolojik Dayanıklılık" konulu seminer verildi.

Kurum içi personelleri daha donanımlı hale getirmek amacıyla eğitim programlarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, halkla ilişkiler, mezarlık, zabıta ve itfaiye personellerine hizmet kalitesini yükseltmek, psikolojik dayanıklılığı arttırmak ve iş hassasiyetinin önemini hatırlatmak için eğitim semineri gerçekleştirdi. İtfaiye Daire Başkanlığı Toplantı Salonu'nda İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı personeli Uzman Psikolog Hüseyin Müjde'nin modartörlüğündeki seminerde Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğretim üyesi Mehmet Dinç, insanoğlunun problemlerle başa çıkma gücünün giderek azaldığına dikkati çekti, geçmiş dönemlerde yaşanan maddi ve fiziki sıkıntıların daha büyük olduğunu hatırlattı. Dinç, "Maddi problemler anlamında, fiziki alt yapı anlamında 50 sene önceye göre çok daha iyi noktadayız. 50 yıl önce tarihimize baktığımızda kıtlık hikayelerinden, ciddi maddi zorlukların yaşandığını göreceksiniz. Bunun yanı sıra doğal afetler ve savaşlar nedeniyle birçok insan yaşadığı bölgeden uzaklaşarak farklı alanlarda yaşam mücadelesi veriyordu. Bugün, bu zorlukları yaşamıyoruz ancak sıkıntılarımızın ve problemlerimizin varlığını da yadsıyamayız. Günümüz problemleriyle başa çıkmak için gücümüz de azaldı. Bu yüzden bünyemizi güçlendirmeliyiz. Daha sağlıklı bir vücuda ve psikolojiye sahip olmalıyız. Çünkü dertsiz bir hayat hiç olmayacak. Psikolojik açıdan kendimizi güçlü kılmalıyız, motive etmeliyiz. Böylelikle hem hizmet kalitesini yükseltiriz hem de iş hayatındaki psikolojik yorgunluğu azaltırız" diye konuştu.

"Psikolojik Dayanıklılık" konulu seminere 100 personel katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Zabıta Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Araç sahipleri dikkat! LPG'ye indirim, motorine zam geliyor

Araç sahipleri dikkat! LPG'ye indirim, motorine zam geliyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title