Haberler

Kırıkkale'de zabıta ekiplerinden okul kantinlerinde denetim

Güncelleme:

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimi gerçekleştirdi.

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) denetimi gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, salgına karşı belediyenin mücadelesini sürdürdüğü ve ekiplerin okul kantinlerinde de denetim faaliyetlerine devam ettiği belirtildi.

Zabıta ekiplerince kantinlerin temizlik şartlarına, fiyat etiketlerine, gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerine, hijyen sertifikalarına, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları ile salgın kurallarına uyumun incelendiği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, şunları kaydetti:

"Koronavirüsle mücadeleye ara vermeksizin devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yoğunluk oluşturduğu alanlarda dezenfekte işlemlerine devam ediyoruz. Bunun yanı sıra kontrollü normalleşme ile tekrar eğitim ve öğretime kademeli olarak geçen okullarda da kantin denetimlerine ağırlık veriyoruz. Kantin işletmecilerine uyulması gereken kuralları hatırlatan ekiplerimiz, denetim gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz temizlik, maske, mesafe kurallarına uymalarıdır."

Kaynak: AA / Yaşam

Koronavirüs Kırıkkale Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title