Haberler

Ekmek almak için karantinayı ihlal etti, 3 ay hapis cezası verildi

Güncelleme:

"Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" sözü bu olsa gerek. Bursa'da evinde karantinada olması gereken koronavirüs hastası bir kişi kendisini arayan filyasyon ekibi tarafından evinde bulunamadı. Ekmek almaya gittiğini söyleyen şahıs 3 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Bursa'da, karantinada olmasına rağmen filyasyon ekibinin evde bulamadığı koronavirüs hastası Soner B. (27) hakkında soruşturma başlatıldı. Yargılanmasına başlanan ve mahkemede ekmek almak için evden çıktığını öne süren Soner B.'ye 3 ay 10 gün hapis cezası verildi.

İnegöl ilçesinde yaşayan Soner B., Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle evinde karantinaya alındı. Kontrol amaçlı eve giden filyasyon ekibi, Soner B.'nin içeride olmadığını fark etti. Soner B.'nin karantina kurallarını ihlal ettiği tespit edildi.

"BULAŞICI HASTALIKLARA İLİŞKİN TEDBİRLERE AYKIRI DAVRANMA"

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Soner B. hakkında 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma' suçundan soruşturma başlatıldı. İnegöl 6'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama sonucu Soner B.'ye 3 ay 10 gün hapis cezası verildi. Soner B., mahkemede yaptığı savunmada ise ekmek almak için evden dışarı çıktığını öne sürdü. Soner B.'nin cezasının ertelendiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Koronavirüs İnegöl Sağlık Yaşam Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

500

Yorumlar (5)

KEŞKE İDAM VERSELERMİŞ:

BÖLE DIŞARI ÇIKIP CİNAYETE TEŞEBBÜS ETMENİN SUÇU OLARAK KEŞKE İDAM OLSADA İDAM VERSELER VE CEZASINI ERTELEMEDEN TEK KİŞİLİK HÜCREDE ÇEKTİRSELER BU HERKESE DERS OLURDU YOKSA KİMSENİN VÜRÜSÜ DİKKATE ALDIĞI YOK

4
4
yanıtYanıtla
ali:

adam yiyeceğini içeceğini kim alıcak yalnız yaşıyorsa mecbur kendi gidicek buna bir çözüm bulmaları lazım

1
6
yanıtYanıtla
geçecen onu:

70 yaşında dedemin aklına bile zabıtayı arıyıp rica etmek geliyorsa kimse bahane bulamaz. Elinde cep telefonu var butun marketler kapına kadar getiriyor artık sürüsüyle uygulama cıktı. Böle tipler yüzünden 6 aydır zindan hayatı yaşıyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
niobeli:

''Sosyal vefa ekibi'' diye bi şey var duydunuz mu? Vefa Sosyal Destek Grupları tel Hattı: 112, 155, 156YORUM YAPACAĞIM DİYE SIYIRMAYIN HEMEN

2
0
yanıtYanıtla
P.b:

Kardeşim s.b.nin o tarihte negatif raporu vardır.pozitfi olan benimle teması olmamasına dairesi ayrı olmasına ramen karantinadadir.ekmek aldığı fırın yanimizdadir...Pozitif haberi yalandır...Ayrıca o tarihte bende artık negatiftim...Konu davalık olacaktır.Kisilik haklarına saldırı vardir..Haberin derhal kaldırılmasını istiyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title