Haberler

Artvin'in Borçka ilçesinde sokak köpeği ve yavrularına esnaf sahip çıktı

Güncelleme:

Borçka'nın en işlek caddesinde doğum yapan sokak köpeği ve 12 yavrusu için esnaf seferber oldu. Köpeğe barınak yapıldı ve yiyecekler temin edildi.

Artvin'in Borçka ilçesinin en işlek caddesinde doğum yapan sokak köpeği ve 12 yavrusuna esnaf sahip çıktı.

Borçka'nın en işlek caddelerinden biri olan İskele caddesinde doğum yapmak üzere olan sokak köpeği esnafın dikkatini çekti. İki gün süren takip sonrası, 12 yavru dünyaya getiren köpek için esnaf seferber oldu. Önce merdiven altında barınak yaptılar, altlarına minder sererek yağmurdan korunmaları için naylon ile üstlerini kapattılar. Anne köpeğe, kasap et kıyma götürürken, market sahipleri ise sırasıyla süt ve salam gibi yiyecekler veriyor. Bunun yanı sıra sevgi ve şefkatlerini de esirgemiyorlar.

"Sorumluluk sahibi olmak çok güzel"

İlçe esnaflarından Harun Karabulut, yaptığı açıklamada "Sahipsiz bir köpek caddemizi mesken tuttu. Bir baktık ki duvar dibinde yavrularını dünyaya getirdi. Yavrulama sayısı giderek arttı. İlk saydığımızda 6 yavru saydık giderek sayısı 12'ye çıktı. Ezilmekten kurtarmak için 12 yavru köpek ve anneleri için barınak yapıp işyerlerimizden temin ettiğimiz döşek, süt, köpek maması, sucuk ve benzeri besi ürünlerini vermeye başladık. Cadde esnafı ona gözü gibi bakıyor. Sorumluluk sahibi olmak çok güzel bir duygu" ifadelerini kullandı. - ARTVİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sokak Köpeği Borçka Artvin Toplum Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title