Haberler

Yaralı Polis Mehmet Bildik'in Sağlık Durumu İyiye Gidiyor...

Bebek'teki Aşiyan Mezarlığı'nda çıkan silahlı çatışmada ağır yaralı olarak Şişli Eğitim ve Araştırma Hastahanesi'ne kaldırılan Mehmet Bildik, isimli polis, 3 saatlik amaliyattan sonra yoğun bakıma alındı.

Bebek'teki Aşiyan Mezarlığı'nda çıkan silahlı çatışmada ağır yaralı olarak Şişli Eğitim ve Araştırma Hastahanesi'ne kaldırılan Mehmet Bildik, isimli polis, 3 saatlik amaliyattan sonra yoğun bakıma alındı. Mehmet Bildik'in ameliyatını gerçekleştiren Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Fikret Kocamaz, "Biri elinde diğeri omuzunda iki kurşun çıkardık. Yoğun bakıma aldık. Şu anda tansiyonu iyi hayati tehlike yok." diye konuştu.

BİLDİK'İN POLİS ARKADAŞLARI KAN VERDİ

Ameliyat sırasında bir an olsun hastahanenin önünden ayrılmayan Mehmet Bildik'in polis arkadaşları kan vermek için seferber oldular. Hastahane önünde meraklı bekleyişlerini sürdüren polisler, Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Fikret Kocamaz'ın ' Mehmet Bildik hayati tehlikeyi atlattı' açıklamasından sonra rahatladılar.

Hakime TORUN- Hasan YILDIRIM/ İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title