Haberler

Yalı Kriteri Değişecek

Beşiktaş Kulübü Kemer Sıktı. Yabancı Teknik Adam ve Futbolcuları Yalı Yerine Sitede Ağırlayacak. Giderler de Büyük Ölçüde Azalacak.

Beşiktaş Kulübü kemer sıktı. Yabancı teknik adam ve futbolcuları yalı yerine sitede ağırlayacak. Giderler de büyük ölçüde azalacak.

GÖREVE getirdiği yabancı futbolcu ve teknik adamlara tüm imkanları sunan ve onları İstanbul’da krallar gibi yaşatan Beşiktaş Kulübü, bu konuda kriterlerini değiştirme hazırlıkları yapıyor.

Yalı boşaltılacak

Siyah beyazlılar, teknik direktör Jean Tigana’nın görevden ayrılmasıyla birlikte, Fransız hoca için Yeniköy’de kiraladıkları Mustafa Özkan Yalısı’nı boşaltma kararı aldı.

Beşiktaş bundan sonra anlaşacağı teknik adamlara Boğaz’da yalı kiralamayacak. Bunun yerine İstanbul’daki, Acarkent gibi sitelerde 2 ya da 3 katlı villa kiralanacak. Ayrıca yabancı futbolcular için de villa yerine bu tür sitelerde daire tutulacak. Bu kararla birlikte siyah beyazlı kulübün giderlerinde büyük bir azalma meydana gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title