Haberler

Yahyalı'da Muhtarlar Günü Kutlandı

Kayseri’nin Yahyalı İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kayseri'nin Yahyalı İlçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilk olarak Anadolu Muhtarlar ve Mahalli İdareler Derneği Yahyalı Temsilciliği tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Tüm mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen törenin ardından Yahyalı Kaymakamlığı tarafından muhtarların istek, şikayet ve önerilerinin dinlendiği Muhtarlar Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Yahyalı Kaymakamlığına vekaleten bakan Develi Kaymakamı Murat Duru, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve ilçedeki kurum müdürleri katıldı.

Toplantının ardından Yahyalı Belediyesi tarafından Muhtarlar Günü münasebetiyle yemek verildi. Gözbaşı Restorandaki yemekte muhtarlara hitaben konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk " Ben öncelikle Muhtarlar Gününüzü tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah ilçemize ve mahallelerimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. 23 yıllık belediyecilik geçmişimde her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum; " Muhtarlar bizim sinir uçlarımız." Muhtarlar bizim mahallelerdeki gören gözümüz, tutan elimiz ve yürüyen ayağımızdır. Başta kaymakamlığımız olmak üzere bizler, insanlara hizmet etmeyi seviyoruz. İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın. Sağolsun her idarecimiz, her muhtarımız bu bilinçle, bu inançla çalışıyor. Seçimle iş başına gelen insanlardan beklentiler çok daha fazla oluyor. Bu manada işimiz biraz zor. Ama bizim aramızdaki kardeşlik ve sevgi önemli. Birbirimize sevgi diliyle konuştuktan, birbirimize sevgi gözüyle baktıktan sonra biz herşeyin üstesinden geliriz. Belediyede hizmet yaparken ben babamın parasını harcamıyorum. Devletimizin, milletimizden topladığı vergilerle milletimize hizmet veriyoruz. Kimse lütuf yaptığını sanmasın. Hiçbir belediye başkanının ben şunu yapıyorum diye hava atma lüksü yok." diye konuştu.

Develi Kaymakamı Murat Duru' da konuşmasında ilçedeki muhtarlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. Kaymakam Duru " Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Demokrasinin temel taşı muhtarlarımızdır." diyor. Gerçekten de hem Osmanlı hem de Cumhuriyet döneminde muhtarlarımız, devlet yönetiminin bir paydaşı olmuşlardır. Demokrasinin en ücra köşesindeki birimi olmuşlardır. Her zaman Muhtarlarımız Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Bakanlarımızın, Valilerimizin, Kaymakamlarımızın, Belediye Başkanlarımızın bulunduklarını mahalle ya da köylerdeki temsilcisi olmuşlardır. Muhtarlarımız, maddiyata bakmadan Cumhuriyet öncesi ve sonrasında sürekli fedakarlık yapmışlardır. Buradaki muhtarlarımızda fedakarlık yapmıştır. Ama son yıllarda devletimiz ve hükümetimiz muhtarlarımızın özlük alanında iyileştirmeleri güzel bir şekilde yaptı. İnşaallah, Allah devletimize verdiği zaman, devletimizde daha iyisini yapacaktır." ifadelerini kullandı.

Yemekte Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk tarafından muhtarlara kravat hediye edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Murat Duru Kayseri Yahyalı Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title