Haberler

Yağlıdere Belediyesi Su Şebekesinden Evlere Doğal Kaynak Suyu Dağıtımı Yapılacak

Yağlıdere Belediyesi ilçe su şebekesinden evlere doğal kaynak suyu dağıtacak.

Yağlıdere Belediyesi ilçe su şebekesinden evlere doğal kaynak suyu dağıtacak.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kebeç köyündeki doğal su kaynağından 13 bin metre boru hattı döşenerek ve hat üzerine 7 adet maslak yapılarak Yağlıdere'ye ulaştırılan kaynak suyunun ilçe su şebekesi tarafından evlere dağıtımının yapılacağını söyledi.

Yağlıdere Deresi'nden sağlanan içme suyunun sağlık açısından çok iyi olmadığını ve bu nedenle Kebeç köyündeki doğal kaynak suyunun ilçede kullanılmasını sağladıklarını ifade eden Kırhasanoğlu, şöyle konuştu:

"Bilindiği gibi bazen ilçemizde içme suyu sıkıntısı yaşanmaktaydı. Kebeç doğal kaynak suyunu ilçeye getirmemizle birlikte böyle bir sorun kalmadı. Kebeç kaynak suyunun birçok şişe sudan daha kaliteli olduğu ispatlanmıştır. Vatandaşlarımız da gönül rahatlığıyla bu suyu kullanabilir ve içebilirler. Bu suyun ilçemize kazandırılması konusunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title