Haberler

Xiaomi mi A1 Ortaya Çıktı!

Benchmark sitesi Geekbench, bu sefer de Xiaomi mi A1 adlı bir cihazın keşfedilmesini sağlamış durumda.

Benchmark sitesi Geekbench, bu sefer de Xiaomi mi A1 adlı bir cihazın keşfedilmesini sağlamış . İşte, Android One ile birlikte gelmesi beklenilen akıllı telefonun ilk kez gözüken detayları.

Xiaomi mi A1 teknik özellikleri

Son günlerde, Xiaomi ve Google tarafından uygun fiyatlı bir Android One akıllı telefon üzerinde çalışıldığı hakkında iddialar ileri sürülüyordu. Cihazın yakın zamanda piyasaya sürülen Xiaomi mi 5X tabanlı ve isminin de mi A1 olacağı söylenirken cihaz bir anda Geekbench"te kendini gösterdi.

Tek çekirdek performansı 852, çoklu çekirdek performansı ise 3837 olarak gözüken Xiaomi mi A1, bu anlamda Redmi Note 4 ile yakın puanlar elde etmiş. 2.02 GHz saat hızındaki sekiz çekirdekli ARM Qualcomm çipsetten gücünü alacak cihazın kutudan Android 7.1.2 mobil işletim sistemi ile çıkacağı görülüyor. 4 GB RAM ve msm 8952 anakart ise diğer detaylar arasında.

Mi 5X akıllı telefon ise 5.5 inç 1080 x 1920 çözünürlükte ekran, Android 7.1.1 Nougat, Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625, 4 GB RAM, Adreno 506 GPU, 12 MP çift arka kamera, 5 MP ön kamera ve iki depolama seçeneği ile piyasaya sürülmüştü.

Önümüzdeki günlerde Xiaomi mi A1 hakkında çok daha fazla sızıntının ortaya çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Qualcomm Google Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title