Haberler

Wayne Rooney İki Ay Yok

İngiltere Premier Lig Ekiplerinden Manchester United'ın Yıldızı Wayne Rooney'nin Ayağındaki Sakatlık Nedeniyle İki Ay Sahalardan Uzak Kalacağı Bildirildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney'nin ayağındaki sakatlık nedeniyle iki ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Manchester United'ın Premier Lig'in ilk haftasında oynadığı ve golsüz berabere kaldığı Reading maçında sakatlanan golcü futbolcu Wayne Rooney'nin sol ayağında çatlak meydana geldiği ve bu nedenle iki ay yeşil sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Rooney, sakatlığı nedeniyle Manchester United'ın, Pazar günü deplasmanda Manchester City'le yapacağı derbi maçta, 22 Ağustos'ta Wembley'de İngiltere Milli Takımı ve Almanya arasında oynanacak hazırlık maçında, İngiltere'nin 8 Eylül'de İsrail ve 12 Eylül'de

Rusya'yla oynayacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri Elemeleri grup maçlarında forma giyemeyecek. Rooney ayrıca, büyük bir ihtimalle yine İngiltere'nin 13 Ekim'de Estonya ve 17 Ekim'de Rusya'yla oynayacağı Euro 2008 eleme maçlarında da oynayamayacak.

21 yaşındaki Wayne Rooneyi ayağındaki sakatlıklara aslında pek de yabancı değil. Zira İngiliz yıldız, geçtiğimiz yıl Almanya'da yapılan 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde de sağ ayağındaki bir kırık nedeniyle mücadele edememişti.

(ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title