Haberler

Ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, Şeyma Subaşı'nı fotoğraf karesinden sildi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü isimlerin fotoğrafçısı Mert Alaş, Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nı fotoğraf karesinden sildi.

Dünyaca ünlü yıldızların fotoğrafçısı Mert Alaş, Şeyma Subaşı ve sevgilisi Guido Senia'nın da olduğu arkadaş gurubuyla İbiza'da bir partiye katıldı.Parti bitiminde çekilen fotoğraf karesi ise sosyal medyada büyük ses getirdi.

FOTOĞRAFI KESEREK SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAYINLADI

Partide doyasıya eğlenen Mert Alaş, Şeyma Subaşı ve Guido Senia, partinin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler. Mert Alaş, Şeyma Subaşının olduğu fotoğrafı keserek sosyal medya sayfasından paylaştı. Şeyma Subaşı ise fotoğrafın orijinalini sosyal medya sayfasından sevenlerinin beğenisine sundu. Mert Alaş'ın yaptığı bu hareket sosyal medya kullanıcıları tarafından "Mert, Şeyma ile aynı karede olmaktan rahatsız" olarak yorumlandı.

Ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, Şeyma Subaşı'nı fotoğraf karesinden sildi

Ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, Şeyma Subaşı'nı fotoğraf karesinden sildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (22)

fasofiso:

acun ödesin şeyma ve sevgilileri yesin

44
1
yanıtYanıtla
Firat:

Bize ne ya

34
2
yanıtYanıtla
.:

Haberler » Magazin » Haber . gördüğün gibi magazin haberi normal

yanıt3
yanıt5
Vooovvvv:

fırat tur at

yanıt5
yanıt3
misafir:

seyma reklamini iyi yapiyor ve güzel bir kari

15
11
yanıtYanıtla
Herkes edebiyle poz vermiş:

Şeyma lisede önde çıkmaya çalışan ergen pozu veriyor

21
1
yanıtYanıtla
Tt:

Tam bir kezban , kendide biliyor

19
0
yanıtYanıtla
Adanali:

Ya bencede bizene ama buraya yazmiyorum. Şu buraya bizene yazip haberi açıp okuyanlar kadar deliler varmidir bilmiyorum

12
6
yanıtYanıtla
Kürşat:

haberi okumak için değil yorum yazmak için açıyolar, yoksa bize ne şu hayat kadınından

yanıt12
yanıt0
Şeyma ilgi için nerdeyse soyunacak:

Fotocu bu zorlamayı görmüş beğenmememiş.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title