Haberler

Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu!

Güncelleme:

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu. Trabzonspor'un gollerini Dorukhan Toköz (kk), Jose Sosa, Sörloth ve Nwakaeme kaydetti. Beşiktaş'ın tek golü Güven Yalçın'dan geldi. Bu sonuçla Beşiktaş, haftayı 16. sırada tamamladı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'a konuk oldu. Bordo-mavili ekip, karşılaşmayı 4-1 kazandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller Dorukhan Toköz (kk), Jose Sosa, Sörloth ve Nwakaeme'den geldi. Beşiktaş'ın tek golünü Güven Yalçın kaydetti. Bu sonuçla Trabzonspor 9 puana ulaşırken, Beşiktaş 5 puanda kaldı ve 16. sıraya geriledi.

HÜSEYİN 11'E GERİ DÖNDÜ

Getafe ve Demir Grup Sivasspor maçlarında formasını mevkidaşı Gaston Campi'ye kaptıran Trabzonspor'un genç stoperi Hüseyin Türkmen, hafta içerisinde bordo-mavili kulüple 5 yıllık yeni sözleşme imzaladıktan sonra Beşiktaş maçında yeniden 11'deki yerini aldı.

Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu!

BEŞİKTAŞ'TA 3 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı ise ligde son oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları İstanbul Başakşehir maçının ilk 11'inden farklı olarak Trabzonspor karşısına üç değişiklik yaparak sahaya çıktı. Cezalı Ljajic'in yanı sıra Douglas ile Diaby'i yedek kulübesine çeken Avcı, bu oyuncuların yerine ilk 11'de Vida, Oğuzhan ve Boyd'a görev verdi.

Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu!

ŞENOL GÜNEŞ DE MAÇI İZLEDİ

Bu arada A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş de Medical Park Stadı'na gelerek Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesini tribünden takip etti.

Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu!

MAÇA YOĞUN İLGİ

Trabzonsporlu taraftarlar, Beşiktaş karşılaşmasına yoğun ilgi gösterdi. Medical Park Stadı tribünlerinin tamamına yakınını dolduran bordo-mavili taraftarlar, karşılaşma öncesi sahaya ısınmaya çıkan futbolculara da alkışlarla moral verdi. Beşiktaş taraftarları da kendilerine ayrılan bölümün önemli kısmını doldurarak zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Palabıyık Trabzonspor Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (49)

IGRENC:

BESIKTAS YENER RUMLARI

7
66
yanıtYanıtla
asdsa:

4-1 yemiş hala yener diyor :))

yanıt3
yanıt0
BOMBOŞ:

Ne iğrençsin şom ağızlı.

yanıt4
yanıt1
TS_61:

KOYDUK MU

yanıt16
yanıt3
YAVUZ HAN:

İGRENC, , TRABZON SULTAN SÜLEYMANIN DOĞDUĞU ŞEHİRDİR. . . . TÜRKLERİN TRABZONU FETHETMESİYLE RUM HALKI ORADAN SÜRÜLÜP ORAYA TÜRKMEN AŞİRETLERİ YERLEŞTİRİLMİŞTİR. . TRABZON ÖZ VE ÖZ TÜRK DİYARIDIR. . . . BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI İSE 200 TL İÇİN TÜRK POLİSİNE TAŞ VE MOLOTOF ATAN TARAFTAR GRUBUDUR. . .

yanıt1
yanıt1
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR:

TRABZONSPOR beşiktaşı hakettiği mevkiye indirdi Helal olsun TRABZON

7
5
yanıtYanıtla
Mucin:

Ben liseye giderken Üç büyükler maç aldığında ''''Yendi''''; kaybettiğinde ise ''''Yenildi'''' yazarlardı. Ben kocadım, hala kafa aynı kafa. Önce Türkçe kullanmayı öğren Yönetmen ! Doğrusu ''''Trabzonspor Beşiktaşı yendi'''' Çünkü en azından maç Trabzonda be adam.

9
0
yanıtYanıtla
OFLU:

6 MAÇ 5 PUAN 34 MAÇTA EN FAZLA 30 PUAN KÜME DE KALMAYA YETMEZ. MATEMATİK YALAN SÖYLEMEZ. KÜMEYE 8TAŞ

6
1
yanıtYanıtla
AKÇAABATLI:

Bravo Of''li li iyi hesap yaptın. .

yanıt4
yanıt1
Kadir:

Helal olsun Trabzonspora

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title