Haberler

Suruç Katliamı Bombacısının Son Görüntüsü Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Suruç'ta 33 gencin hayatını kaybetmesine sebep olan canlı bomba Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün grup içerisindeki son görüntüsü belgeselde ortaya çıktı.

Suruç'ta 33 genci katleden bombacı Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün kitle içindeki son görüntüsü yönetmen Garip Çelik'in "Amara Suruç" belgeselinde ortaya çıktı.

BirGün gazetesinden Zeynep Kuray'ın haberine göre; Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SDGF) üyesi 33 gencin katledildiği saldırıdan sağ kurtulan Çelik'in Amara Kültür Derneği bahçesinde olay anında çektiği görüntülerde bombacı Alagöz'ün kitlenin içine nasıl sızdığı ilk kez görülüyor. Kobani'nin yeniden inşasına ve çocuklara yardım için Suruç'ta bulunan gençlerin yaptığı basın açıklamasının bitimine iki dakika kala kitlenin içinde beliren Alagöz'ün ön tarafa doğru hamle yapmak istediği, bir adım attıktan sonra vazgeçtiği, basın açıklamasını dinlerken başını salladığı ve alkışların, sloganların başladığı anda kafasını eğip karnına yerleştirdiği bomba düzeneğini harekete geçirdiği görülüyor.

İşte o görüntülerden kareler:


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Zeynep Kuray Alagöz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (24)

yagmur:

Bu katil allah diyerek insanlari parcalayip cenete gidecegini dusunup patlatmis bombayi ama bilmiyoki allah diye bir yaratik yok cenetde yok yeraltinda onu bekleyen canli hayvanlar yem olarak biraz faydasi olur ama parcasida pislik oldugunda hayvanlarda yemez. Sonucda pislik gebemis sadece yazik o guzelim insanlara aydin cagdas modern ve gercek halk cocuklariydilar.

13
73
yanıtYanıtla
al sana cagdas biri:

Al sana bir mal daha

yanıt1
yanıt0
sinanMobil-ANDROID:

bütün pkk lıları gebertin

61
22
yanıtYanıtla
mumia abu jamal:

Isid zihniyetliler Allah belanızı verecek.....

26
42
yanıtYanıtla
Cahil:

Ya anlamadığım bu yoruma nasil olurda olumsuz tikliyorlar yahu siz kaybetmissiniz coktan haberiniz yok . ya Rabbim görüyor herseyi sorguda gorusecegiz sizinle..

yanıt6
yanıt0
Parallel bilo:

Bu ülkede devleten habersiz hic bir katliyam olamaz

35
26
yanıtYanıtla
fetih:

Tövbe tövbe parelelci... devlet haşa allahmıda her şeyi bilecek sakat herif bilmeye çalışır istihbarat kanallarıyla...

yanıt8
yanıt3
mstf:

Bu yazdigin vatan hainligi degildir de nedir.bide parelel yazmissin. Eger oyleysen rabbim senin ve hocanin canini alsin

yanıt0
yanıt2
Sülfükar aliMobil-IOS:

Akp nin pilanladigi organize etiyi acik ve netir

15
32
yanıtYanıtla
KARAİ:

Adam PKK lı kardeşim. Ne alakası var

yanıt5
yanıt3
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title