Haberler

Sulama Kanalında Kaybolan 10 Yaşındaki Çocuğun Ailesinin Çaresiz Bekleyişi Yürekleri Dağladı

Güncelleme:

Adana'da babası ile serinlemek için girdiği sulama kanalında kaybolan 10 yaşındaki Afgan çocuğun ailesinin kanal kenarında "Rami" diye bağırarak gözyaşlarına boğulduğu anlar yürekleri dağladı.

Adana'da babası ile serinlemek için sulama kanalına giren 10 yaşındaki Afgan çocuk kaybolunca, ailesinin kanal kenarında arama yapıp "Rami" diye bağırarak ağıtlar yakması yürekleri dağladı.

BABA-OĞUL SULAMA KANALINA GİRDİ

Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesine bağlı Atakent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Taliban zulmünden kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Adana'ya gelen Kebir ailesi bugün sabah saatlerinde erkenden evlerinden çıkarak kanal boyunda gezmeye başladı. Baba Zaman ile oğlu 10 yaşındaki Rami Kebir serinlemek için sulama kanalına girdi. Bir süre yüzen baba oğuldan Rami Kebir boğulma tehlikesi geçirdi. Baba onu kurtarmak istedi ancak başarılı olamadı.

SUDA KAYBOLAN ÇOCUĞUN ANNESİ BAYGINLIK GEÇİRDİ

Yoldan geçen vatandaşlar da kanala atladı ancak Rami Kebir suda kayboldu. Bunun üzerine Kebir'in annesi Uveyde, anneanne Zekiye, kız kardeşi Vahide erkek kardeşleri Ferdin ve Ali Kebir gözyaşlarına boğuldu. Anne Zaman Kebir acıya daha fazla dayanamayarak baygınlık geçirdi. Abla Vahide Kebir'in ise kanal kenarında demirlerden tutunarak "Rami neredesin" diye bağırması yoldan geçenlerin yüreklerini dağladı.

HEP BİR AĞIZDAN "RAMİ" DİYE BAĞIRAN AİLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bir ara kanalda bir cisim gören ailenin hep bir ağızdan "Rami" diye bağırması herkesi ağlattı. Abla Vahide Kebir uzun süre "Rami" diye gözyaşlarına boğuldu. Rami Kebir'in erkek kardeşleri de yere kapanıp onun bulunması için Allah'a yalvarıp gözyaşı döktü. Baygınlık geçiren aile fertlerine sağlık görevlileri müdahale etti. Aile çocuklarının bulunması için perişan olurken, olay yerine gelen dalgıç polisler Rami Kebir'i bulmak için çalışma başlattı.

İşte ailenin acı bekleyişinden yürek burkan o anlar;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (40)

Konyalı:

Türkiye de okullarda yüzme dersi yok her çocuklarımız yüzme öğrenmesi zorunlu olmalı

35
2
yanıtYanıtla
hasan:

yüzme bilsende o kanalda ölürsün konyalı, önce aklı kullanmayı öğrenin, tabii varsa. . . .

yanıt0
yanıt2
filiz:

allah sabır versin umarım sağdır yüreğim bin parça oldu.

35
0
yanıtYanıtla
retin:

allah kimseye evlat acısı vermesin..

29
0
yanıtYanıtla
A.T.:

Allah kimsenin başına vermesin

27
0
yanıtYanıtla
Ali:

Cok buyuk bir Aci isallah bir mucize olur sag salim kurtulur :(((

22
1
yanıtYanıtla
Daso:

Bir kisinin hatasini simdi tüm aile cekiyor.Allah yar ve yardimcilari olsun.Yazik cocuga cok üzücü bir durum. Allah düsmanim basina vermesin.

21
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYEM:

RABBİM KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN

14
0
yanıtYanıtla
Erhan:

Her sene aynı muhabbet birincisi ben yüzme biliyorum birşey olmaz mantısı , ikincisi şilede denize girmeyin üçüncüsü Adana’daki kanallarda vs ama millet tuhaf , sonra aglıyorlar ben üzülmüyorum böyle insanlara

3
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allahım sağ sağlim kavuşmalarını nasip et ne olurrrr

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title