Haberler

Siirt Valisi Atik, Yaralı Askeri Ziyaret Etti

Siirt Valisi Atik, yaralı askeri ziyaret etti Yaralı uzman çavuşu anlından öpen Atik: "Biz devlet olarak dimdik ayaktayız"SİİRT - Sabah saatlerinde Baykan ilçesine 22 kilometre uzaklıktaki Çukurca köyü kırsalından ilçe merkezine dönen sivil bir aracın uzun namlulu silahlı saldırıya uğraması...

Siirt Valisi Atik, yaralı askeri ziyaret etti

Yaralı uzman çavuşu anlından öpen Atik:

"Biz devlet olarak dimdik ayaktayız"

SİİRT - Sabah saatlerinde Baykan ilçesine 22 kilometre uzaklıktaki Çukurca köyü kırsalından ilçe merkezine dönen sivil bir aracın uzun namlulu silahlı saldırıya uğraması sonucu 1 asker şehit olurken, 1 uzman çavuş ve 1 güvenlik korucusu olmak üzere 2 kişi de yaralandı. Siirt Valisi Atik yaralı askeri ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik beraberinde Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve Siirt Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay ile Siirt Devlet Hastanesi'ne geçerek hayati tehlikesi bulunmayan yaralı uzman çavuşu ziyaret etti.

Vali Atik yaralı askeri alnından öptü

Yaralıların sağlık durumları hakkında hastane yetkililerinden bilgi alan Vali Atik daha sonra yaralı uzman çavuşu alnında öptü. Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Vali Atik, bu tür terör saldırıların terörle mücadeledeki azimlerinden vazgeçiremeyeceğini söyledi. Vali Atik, "Olay daha çok sıcak, 1 şehit 2 yaralımız var. İlçe merkezine dönerken teröristlerle çatışma çıkmış, yaralımızın biri ameliyata alındı, diğerinin de tedavisi sürüyor. Biz devlet olarak dimdik ayaktayız. Bu saldırılar ne bizim gücümüzü tüketir ne de bizi terörle mücadeledeki azmimizden vazgeçirtir. Sonuna kadar da bu terörle mücadele edeceğiz. Şehidimize Allah'tan gani gani rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz" dedi.

Yapılacak otopsinin ardından şehit için cenaze töreni düzenlenecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Fuat Atik Çukurca Baykan Siirt Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title