Haberler

Seda Sayan'dan takipçisine yanıt: Popomda hiçbir şey yok, demek ki güzel görünüyor

Güncelleme:

Yakın arkadaşı Demet Akalın ile eşi Okan Kurt'un düzenlediği kutlamaya katılan şarkıcı Seda Sayan'ın burada çekilen fotoğrafına ilginç bir yorum geldi. Poposu hakkında yapılan manidar yoruma kayıtsız kalmayan Seda Sayan, "Vallahi popomda hiçbir şey yok! Ama yine de hoşuma gitti demek ki güzel görünüyor." diye yanıt verdi.

Şarkıcı Seda Sayan geçen akşam yakın dostu Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'la birlikte düzenlediği kutlamaya katıldı. Sayan'ın burada çekilen fotoğrafına ilginç bir yorum geldi. Takipçisinin "Aman Seda poposunu ne doldurmuş" yorumuna kayıtsız kalmayan Seda Sayan, "Vallahi popomda hiçbir şey yok! Ama yine de hoşuma gitti demek ki güzel görünüyor." diye yanıt verdi.

"AMAN SEDA POPOSUNU NE DOLDURMUŞ"

Demet Akalın ve Okan Kurt'un birlikteliklerinin sekizinci yılını kutladıkları gece son derece renkli görüntülere sahne oldu. Geceye katılanlar arasında bulunan Seda Sayan, bol bol göbek attı ve yakın dostlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Geceye katılan ünlü isimler sosyal medya hesaplarından bol miktarda paylaşımda bulunurken içlerinde Seda Sayan'ın da bulunduğu kareye yapılan bir yorum ünlü sanatçının dikkatinden kaçmadı.

Aleyna Tilki ve Demet Akalın'la dans ederken çekilmiş ve arkadan görüldüğü bir kareye bir kadın takipçisi tarafından; "Aman Seda poposunu ne doldurmuş" şeklinde bir yorum bırakıldı.

"YİNE DE HOŞUMA GİTTİ, DEMEK Kİ GÜZEL GÖRÜNÜYOR"

Şarkıcı Sayan, poposu hakkında yapılan bu manidar yoruma kayıtsız kalmadı ve "Vallahi popomda hiçbir şey yok! Ama yine de hoşuma gitti demek ki güzel görünüyor" şeklinde bir yanıt verdi. Sayan yanıtını kalp emojisi ile süslemeyi ihmal etmedi.

Seda Sayan'dan takipçisine yanıt: Vallahi popomda hiçbir şey yok,

Kaynak: Haberler.com / Magazin

DOST Partisi Demet Akalın Seda Sayan Okan Kurt Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (15)

ADA:

demet ve okan boşanmamışlarmıydı ?neyin kutlamasını yapıyorlar

17
0
yanıtYanıtla
Muhittin:

Başka derdimiz kalmadı sedanın poposunlan ugrasiyoz

12
2
yanıtYanıtla
alper:

kurtlanmıştır

11
1
yanıtYanıtla
cevo:

bu kadin yüzünü gerdirdi orasi tamam. ama vucudu iyi , sarkik biyeri yok . zenginin parasi ,zügürtün agzini yormasi gibi kadini elestirip durmayin

8
1
yanıtYanıtla
Çankırılı verici:

sizin gibi çomarlar yüzünden bunlar para içinde yüzüyor ben izlemiyorum tv de her gordugumde agzımı bozuyorum

yanıt2
yanıt4
xx:

taşşş gibi hatun. . maşallah. nazar değmesin.

yanıt1
yanıt2
hayatın içinden:

bedensel yaşlanmayı kimse durduramaz. . . . ruh kendini hem genç hisseder. . . . .

7
1
yanıtYanıtla
gercekci:

yaşlaydın sefa kabullen attik

3
4
yanıtYanıtla
sjksjnjs:

bu kadında kendini beğenmezse çatlayıp ölecek yaşlandı iyice

2
2
yanıtYanıtla
Birkul:

Yalandan da olsa arada iltifat edin de sevinsin garibim

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title