Haberler

Rakibiyle çarpışan Coventry forması giyen Callum O'Hare, alnı yarıldığı halde oyundan çıkmadı

Güncelleme:

EFL League One'da Coventry City ile Bolton Wanderers arasında oynanan maçta feci bir sakatlık meydana geldi. Bir ikili mücadele sonrasında ev sahibi ekibin formasını giyen O'Hare'in alnı yarıldı ve genç oyuncu bu halde maçı tamamladı. Maçın ardından 21 yaşındaki oyuncunun başına 10 dikiş atıldı.

Coventry'nin 21 yaşındaki genç futbolcusu Callum O'Hare, Bolton futbolcusu Nsiala ile çarpıştı. Mücadelenin 56. dakikasında yaşanan çarpışma sonrası O'Hare kanlar içinde yerde kaldı. Kafasına bandaj sarılan O'Hare, sakatlığına rağmen kalan 34 dakikada sahada kaldı.

Rakibiyle çarpışan Coventry forması giyen Callum O'Hare, alnı yarıldığı halde oyundan çıkmadı

"YARIN SAHADAYIM"

Maçtan sonra kafasının son halini paylaşan genç futbolcunun alnına uzanan dev bir yarık olduğu görüldü. Tedavi altına O'Hare'nin başına tam 10 adet dikiş atıldı. O'Hare de sosyal medya hesabından "İyiyim, yarın sahadayım." paylaşımında bulundu.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (4)

WESLEY SNEİJDER:

Türkiyede olsa oyuncu 4 hafta yok.

10
0
yanıtYanıtla
4 az değil mi:

bence

yanıt0
yanıt0
Rahman57:

Kardes türkiye de olmadan önce adamlar kici agrior diye cikmio maclara?? (falcao) (Muriqi) Felan filan

0
0
yanıtYanıtla
fatih sevinç:

nasıl bir antrönörmüş ki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title