Haberler

Quaresma'dan millilere asker selamı desteği: Saygısızlık olduğunu düşünmüyorum

Güncelleme:

Sezon başında Beşiktaş'tan Kasımpaşa'ya transfer olan Quaresma'dan milli futbolcuların asker selamı gol sevinciyle ilgili açıklama yaptı. Portekizli yıldız, "Yapılan gol sevincinde herhangi bir saygısızlık olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Kasımpaşa'nın başarılı oyuncusu Quaresma A Spor'un sorularını yanıtladı. Portekizli futbolcu, milli futbolcuların Türkiye'nin Suriye sınırında gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla verdiği asker selamı sevinci aynı zamanda Fransız ve Alman yetkililerin UEFA'ya gol sevinciyle ilgili soruşturma açılmasını istediği ile ilgili soru soruldu.

"GOL SEVİNCİNDE SAYGISIZLIK YOK"

Quaresma konuyla ilgili olarak, "Futbolda bazen birçok şeyi anlamaya çalışıyorsun ama sonunda anlam vermeye çalıştığınız şeylerin anlamaya değer olmadığının farkına varıyorsunuz. Aslında gol attıktan sonra her oyuncu her takım golü istediği gibi kutlayabilir. Yapılan gol sevincinde herhangi bir saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. Bununla ilgili konuşacak ya da kararı verecek kişi de ben değilim o yüzden bununla ilgili konuşsam bile herhangi bir şey ifade etmeyecek. Bazen çok şey söylemek istiyorsunuz ama sonunda söyleyeceğiz şeylerin haksızlığa uğrayabilme ihtimali var." ifadelerini kullandı.

Quaresma'dan asker selamı açıklaması

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kasımpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (8)

vatandaş:

Türkleri tanıyanlar hep yanımızda ama tanımayanlara nasıl anlatılıyorsak hepsi düşman. Bu birazda dış dünyaya bizi kötü tanıtan muhalefetinde parmağı var

12
19
yanıtYanıtla
ehue:

dış dünyaya ülkeyi tanıtan muhalefet ise hükümet bakkalamı gitti

yanıt21
yanıt6
kamboçyalı:

muhalefet uykudan uyandı da hükümet uyuyor mu ?

yanıt1
yanıt1
bin ali in ali:

kor cahil beyinsiz vatandas

yanıt2
yanıt1
VATANDAŞ''A:

Aklını kiraya mı verdin ? Başkalarının aklıyla düşünüp ağzıyla konuşuyorsun da . . .

yanıt1
yanıt1
Ft.:

Adam!

22
1
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

adam Türkiye''yi öğrenmiş. Milli ruh nedir öğretmişler. .

7
0
yanıtYanıtla
HAKAN ŞAHİNER:

ADAM ADAM GİBİ ADAM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title