Haberler

Pınar Altuğ, hediye paylaşımlarına etiketlenmesine sert çıktı: Taciz etmektir bu

Güncelleme:

Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla sosyal medya üzerinden yaşadığı taciz olayına adeta isyan etti. Sürekli hediye paylaşımlarına etiketlenmesine sitem eden Altuğ "Yetti yahu" dedi.

Yıllardır rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından yaşadığı tacize sitem etti. Instagram hesabından sürekli hediye paylaşımlarına etiketlenmesine tepki gösteren Altuğ, "Taciz etmektir" bu deyip isyan etti.

"HEPİNİZİ BLOCKLUYORUM YETTİ"

Sosyal medya hesabı üzerinden gündelik yaşantısına dair keyifli kareler ve videolar paylaşan Pınar Altuğ, bu defa kendisini rahatsız eden bir konuyu takipçileriyle paylaştı. Sosyal medya üzerinden hediye dağıtan hesaplara kızan başarılı oyuncu kendi adının bu hediye paylaşımlarının altında yer almasından duyduğu rahatsızlık için "Hani habire beni hediye postlarının altına yazıyorsunuz ya! Hepinizi blockluyorum, yetti yahu! Alakası olmayan insanları taciz etmektir bu" dedi.

İP ÜSTÜNDE YOGA YAPTI

Düzgün fiziğiyle genç kızlara taş çıkartan 45 yaşındaki Pınar Altuğ, İntigravity yoga yapmaya başladı. Tavana asılı ip üzerinde baş aşağı duran ve çeşitli hareketler yapan Altuğ, bu anları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Yoga yaparak muhteşem bir gün geçirdiğini söyleyen Altuğ, "Kendimce baya uçtum" diyerek çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaşmıştı.

Pınar Altuğ, hediye paylaşımlarına etiketlenmesine sert çıktı: Taciz etmektir bu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Pınar Altuğ Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (33)

DELİYÜREK:

Kendini Reklam yapıyor işte Kırışmış buruşmuş şey!

32
11
yanıtYanıtla
ipek:

kadın çirkin zaten öncedende çirkindi

yanıt13
yanıt6
Deliyürek:

İpek anlaşılan sen çok güzelsin

yanıt0
yanıt3
chigolata:

bi sen kalmıştın ahlak dersi vermeyen

31
2
yanıtYanıtla
asdas:

bende yaşıyorum ünlü değilim ama gereksiz çekilişlere etiketleniyorum, bunun ahlak dersiyle alakası yok, rahatsız edici bir durum

yanıt2
yanıt2
ADINI YAZ Y:

Bırakın artık kadınla uğraşmayı çocuğu ve eşiyle mutlu bir hayat yaşıyor. . .

13
4
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Herkes ünlü olabilir,ama;herkes sanatçı olamaz!

13
4
yanıtYanıtla
RT:

YA BİŞEYE DE KARIŞMA SAKARYANIN DELİSİ

yanıt3
yanıt4
Serdwanlı:

RT, sen hangi tımarhaneden yazıyorsun

yanıt3
yanıt1
rizeli:

gündeme gelmek tekrardan o şahşaalı dönemi yaşamak bol para alacağı işe girip anlaşmalar imzalamak için kurguladığı bir oyundur bu millet bunu yutmaz

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title