Haberler

Monaco'dan kiralanan Henry Onyekuru: Kalmak istiyorum

Güncelleme:

Galatasaray'ın Alanyaspor ile karşılaştığı maçın ardından konuşan Henry Onyekuru, "Şu anda başka bir kulübün oyuncusuyum ama kalbimden geçeni soruyorsanız, ben kalmak isterim" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, 9. dakikada Emre Akbaba'nın golü ile 1-0 öne geçti. Konuk ekip 31. dakikada Yacine Bammou'nun attığı gol ile beraberliği getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarının 55. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Adem Büyük meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı. 85. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Adem maçın sonucunu belirledi. Bu sonuçla bir üst tura çıkan ekip Alanyaspor oldu.

"BU KARAKTER İÇİN MUTLUYUZ"

Maç sonrası Galatasaraylı futbolcu Henry Onyekuru, A Spor'a konuştu. Onyekuru, "Bugün karakterini ortaya koyan bir Galatasraay takımı vardı. Camiamız için takımımız için her şeyi yaptık. Sonuna kadar her şeyi yapan bir Galatasaray vardı. Bu ruhu ortaya koyduğumuz için, bu karakter için mutluyuz. Üzgünüz ama şu anda yapacak bir şey yok. Taraftarımız benim için çok özel. Yorulduğum zamanlarda, düştüğüm zamanlarda beni motive ediyorlar. Şu anda başka bir kulübün oyuncusuyum ama kalbimden geçeni soruyorsanız, ben kalmak isterim." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türk Telekom Stadyumu Aytemiz Alanyaspor Henry Onyekuru Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

CİMBOM OLD BOYS:

KERTENKELLE GALATASARAYA GÜÇ KATIYOR YÖNETİM ELİNİ CEBİNE ATMALI VE TAKIMDAKİ YÜKLERDEN KURTULUP BU TARZ OYUNCULARI TAKIMDA TUTMALI

11
2
yanıtYanıtla
leven:

feguli 90 dakıka yattı nasıl goz yumdu fatıh hoca

10
2
yanıtYanıtla
SÜSLÜ HAMDİ:

Bu takıma 2 stoper, 1 sağ bek, 1 defansif ön libero, 1 sağ kanat, 1 de santrafor lazım. Var zaten demeyin. Sadece 5 tane ilk 11 topçumuz var. 4-5 tane de iyi yedek olabilecekler var. hepsi bu. Büyük takım topçusu değil çoğu.

1
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Süslü Hamdi; bukadar uzatmana, kendini yormana, mürekkep harcamana gerek yoktu. Bu takima adam gibi futboldan anlayan teknik heyet lazim deseydin olur biterdi.

yanıt2
yanıt0
Abbas yolcu:

İmparator başkan hasan antrönör gs ancak böyle şahlanır.Bu kadro avrupayı sallar hasan şaş avrupanın en iyi 5 antrönöründen biri olur başkan zaten imparator sözün bittiği an .........

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title