Haberler

Milyonluk hırsızlığı sosyal medya paylaşımı yakalattı

Güncelleme:

Aksaray'da bir evden 1 milyon liralık ziynet eşyası ve bir miktar para çalan kişi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonucu yakalandı.

Aksaray'da girdikleri evden 1 milyon liralık ziynet eşyası çaldığı iddia edilen 2 şüpheliden biri gözaltına alındı.

Hacılar Harmanı Mahallesi'ndeki bir evden 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası ve bir miktar para çalınması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, güvenlik kamera görüntülerinden tespit ettiği şüphelinin sosyal medya hesaplarını takibe aldı. Takipte zanlının sayfasından çaldığı paralar ile ziynet eşyalarının fotoğrafını paylaştığı görüldü.

EVİN ÇATISINDA YAKALANDI

Teknik ve fiziki takip sonucu harekete geçen ekipler, "Ciğerci İbo" lakaplı şüpheli Halil İbrahim A'yı (30) Altınkaya köyünde saklandığı evin çatısında yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

CEZAEVİ FİRARİSİ

Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen şüphelinin, ocak ayında Ankara Sincan Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar ettiği öğrenildi.

Poliste 78 ayrı suç dosyası bulunan şüpheli Halil İbrahim A'nın, Hacılar Harmanı Mahallesi'ndeki evden hırsızlık yapması, güvenlik kamerasına yansıdı.

Milyonluk hırsızlığı sosyal medya paylaşımı yakalattı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Sosyal Medya Hacılar Aksaray Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (69)

Celiskiler:

Polisimiz gerek teknik takiple, gerekse akıl yuruterek suçluları yakalıyor. Gerçekten takdir etmek lazım. Hepsinden Allah razi olsun. Amma bir de adalet sistemi var ki sorma gitsin. Guven endeksi yuzde 3 lerde. İste bu adalet bunu serbest birakir.

38
4
yanıtYanıtla
Memik:

76 suç işlemiş açık cezaevine alınıyorsa ben susayım vicdanlar konuşsun

34
1
yanıtYanıtla
BuNasılİş:

Sorgulanması gereken şey 78 ayrı suçu bulunan bir adamın dışarıda ne işi var? En fazla 5-6 ay sonra yine serbest kalacak ve değişen tek şey: "poliste 79 ayrı suç kaydı var".

34
0
yanıtYanıtla
Ekmanen yi:

Asıl 1 milyonluk ziynetin evde ne işi var

yanıt2
yanıt3
a:

78 suçu olan adamın dışarıda işi ne aga?bir kişide kalkıp sormuyormu ulan herif 78 suç işlemiş niye dışarıda kaçaksa yakalayacak polis yokmu koca ülkede? 78 suçun hepsinden 1 yıl ceza yese zaten 78 yıl yapıyor

33
0
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Adam bankaya para mı yatırmış sanki alsınlar içeri koysunlar

yanıt0
yanıt0
Akıllı:

Adalet sorunu var bu ulkede 78 sucu olması demek polisin 78 defa bu adamı yakalayıp islem yapıp adliyeye cikarmasi demek kardeşim sistemi anlayalım önce.

yanıt2
yanıt0
Barış:

Haberi okumadan mı nasıl yorum atıyorsunuz? Bir tek sen değil bütün yorumlar aynı. Adam firar etmiş, serbest olduğu falan yok.

yanıt0
yanıt0
DOĞRUCU:

2 -3 AY SONRA ÇIKAR kimsenin ruhu duymaz

26
0
yanıtYanıtla
akşam akşam:

Kaldığı yerden devam eder. Allah bunlara bir kuruş bile yemeği nasip etmesin.

yanıt9
yanıt0
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title