Haberler

Kayseri CHP Il Başkanı: Erdoğan'ı Seversiniz Sevmezsiniz Ama Türkiye Cumhuriyeti?

CHP İl Başkanı: Erdoğan'ı seversiniz sevmezsiniz ama Türkiye Cumhuriyeti'nin CumhurbaşkanıdırCHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, İsviçre'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan pankarta tepki göstererek, "Bu afişi asan terör örgütü yandaşlarını kınıyorum.

CHP İl Başkanı: Erdoğan'ı seversiniz sevmezsiniz ama Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanıdır

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, İsviçre'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan pankarta tepki göstererek, "Bu afişi asan terör örgütü yandaşlarını kınıyorum. Recep Tayyip Erdoğan'ı seversiniz sevmezsiniz ama Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanıdır. Makama yapılan saygısızlık Türkiye Cumhuriyeti'ne yapılmıştır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Kayseri'deki programıyla ilgili basın toplantısı yapan İl Başkanı Feyzullah Keskin, teröristlerin İsviçre'de yaptıkları mitingte açılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başına silah dayalı pankarta ilgili şunları söyledi: "İsviçre'de Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanına yönelik olan ve hiç hoş olmayan, hiçbir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının benimsemeyeceği ve onaylamayacağı silahlı afişten dolayı terör örgütü yandaşları kınıyorum. Seversiniz sevmezsiniz, onaylarsınız, onaylamazsanız ama Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyet'inin Cumhurbaşkanıdır. Makama yapılan her saygısızlık Türkiye Cumhuriyeti'ne yapılmıştır. Biz bu tavrımızı daha öncesinde Hollanda'da Aile Bakanımıza yapıldığında da ortaya koyduk. Çünkü Türkiye Cumhuriyetini temsilen ordadır. O yüzden sayın Cumhurbaşkanına yapılan silahlı görsel şeklindeki pankarta müsaade edenleri, onaylayanları kınıyorum. Türki Milleti bunu hazmedemez biz de hazmedemeyiz."

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin yarın Kayseri'ye gelecek Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun programında Sarız'da belediyenin yaptığı kadın misafirhanesini açacağını, Pınarbaşı'nda bazı ziyaretlerde bulunacağını, ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geleceğini, Talas'ta şehit ailesini ziyaret edeceğini ve bu gezisi sırasında halka konuşmalar yapacağını anlattı.

Referandumda 'hayır' oyu çıkması için çalışmalarını sürdürdüklerini ancak bazı çevrelerin kışkırtmaya ve olay çıkması için ellerinden geleni yaptığını söyledi. Feyzullah Keskin, "Takip ederek, broşür dağıtan arkadaşlarımıza engel olup, rahatsızlık vermeye çalışıyorlar. Özellikle kadın arkadaşlarımıza laf atıyorlar. Çalışmalarımız sahada engellenmeye çalışılıyor. Yıldırmaya çalışıyorlar ama bu iş yürek meselesidir. Yıldırmaya çalışsınlar, bizler kavga etmeden, hakaret etmeden neden hayır dediğimizi anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Feyzullah Keskin İsviçre Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title