Haberler

Kahramanmaraş'ta kanlı infaz aydınlatıldı! Hala ve yeğen gözaltına alındı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta dün gece yarısı işlenen cinayetin şüphelilerinden hala ve yeğen gözaltına alındı. 23 yaşındaki katil zanlısı yeğen cinayeti halasıyla birlikte planladığını itiraf ederken, şüpheli kadın ise "Haberim vardı ama engel olamadım. Ben plan yapmadım" dedi.

Kahramanmaraş'ta dün gece yaşanan cinayet olayının arından, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Kahramanmaraş'ta 11 bıçak darbesi ile öldürülen Murat Firdevsoğlu cinayetini araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet anında olay yerinde bulunan Firdevsoğlu'nun bir süre önce boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Hatice T.'yi (34) ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

İFADESİ İNANDIRICI BULUNMADI

Ağlayarak ifade veren Hatice T., "Aracı ben kullanıyordum, eşimi çalıştığı fabrikaya bırakacaktım, aracımız burada arıza yaptı, eşim araç dışına çıkınca saldırıya uğradı. Çevreden yardım istedim. Karanlıkta kimseyi net göremedim" dedi.

Polis, Hatice T.'nin ifadesini inandırıcı bulmadı ve araştırmasını derinleştirdi. Yapılan çalışma sonunda Murat Firdevsoğlu'nun Hatice T.'nin yeğeni Mehmet T. (23) tarafından öldürülmüş olabileceğini değerlendiren ekipler, yeğeni gözaltına aldı.

"BUJİ BAŞLIĞINI GEVŞETİP GÜZERGAH ÜZERİNDE ARIZA YAPMASINI BEKLEDİM"

Mehmet T., sorgusunda suçunu itiraf ederek cinayeti halası Hatice T. ile birlikte planlandıklarını söyledi. Halası ve eniştesi Murat Firdevsoğlu ile aynı evde yaşadıklarını ve cinayeti bazı özel sebeplerden dolayı işlediğini belirten Mehmet T., olayı şöyle anlattı:

"Bir plan yaparak Kanuni Mahallesi'ndeki evin önünde aracın buji başlığını gevşettim. Daha sonra güzergah üzerindeki arazide bekleyerek aracın arıza vermesini bekledim. Karanlık bir yere geldiğinde araç arıza verdi. Kar maskesi ve eldiven takıp eniştem araçtan inince bıçakladım. Bu sırada eniştem biber gazı ile karşılık vermeye çalıştı. Olayı, halam ile birlikte planladık."

"CİNAYET İŞLEYECEĞİNİ BANA SÖYLEDİ"

Mehmet T.'nin ifadesi üzerine Hatice T. tekrar sorguya alındı. Kadın, sorgusunda suçunu itiraf ederek, "Cinayet işleyeceğini bana söyledi. Haberim vardı, engel olamadım. Ben plan yapmadım" dedi. Hala ve yeğen, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Dün yaşanan olay, Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi yaşandı. 'Yerde yatan şahıs' ihbarı üzerine olay yerine giden polis ve 112 ekipleri, bir otomobilin yanında ağlayan bayan ve otomobil önünde kanlar içinde yatan bir şahıs gördü. 11 yerinden bıçaklanan fabrika işçisi Murat Firdevsoğlu (39), ambulans tarafından sevk edildiği şehir hastanesinde hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (11)

SÜMBÜLS:

Kadının şerlisinden korusun Allah''ım hepimizi. Şeytan ile işbirliği yapan yaratıklar sizi.

31
8
yanıtYanıtla
ADA:

boşanıpta birlikte yaşamak neyin nesi

28
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

ARTIK YORUM DA YAPAMIYOR İNSAN BÜTÜN YORUMLARI YAPTIK BİTTİ . SÖYLENECEK BİR ŞEY DE KALMADI.

25
0
yanıtYanıtla
Adalet:

Üştü kapalı içi açık görünür dindar içinde şeytanla pazarlıkçı

17
4
yanıtYanıtla
CEMİL TURAN:

Kalemin yazdıkları bitti. Artık mürekkep de kurudu. Vakit şimdi hesap vakti. Bitse de gitsek. .

15
1
yanıtYanıtla
şer:

benim türbanlı bacılarıma ne oluyor anlamıyorum

11
5
yanıtYanıtla
yürü:

her türlü şey oluyor

yanıt1
yanıt0
codelover:

her fırsatta türbana saldıran senin gibi karakter yoksunlarına ne olduğunu da ben anlamıyorum. ne yaşadın da bu hale geldin? başı açık bacılara neler olduğunu konuşan birini görünce de insanlık dersi vermeye kalkıyor senin gibi tipler. komik.

yanıt4
yanıt1
Cibutin:

Adama bak ya bazı özel sebeplerden dolayı işledim diyor utanmaz. Nedir bu özel sebep. Burnuma pis kokular geliyor. Nankör birde onlarla birlikte kalıyormuş.

9
0
yanıtYanıtla
ARZU CISSS:

bizim ülkemizde neden idam yok ki hayret

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title