Haberler

İzmir Yaşlı Adama 2 Pitbull Cinsi Köpek Saldırdı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde evinin yakınlarındaki bir marketten alışveriş yapan 68 yaşındaki Nihat Çelikok, alışverişini bitirip marketten çıktıktan sonra iki Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde evinin yakınlarındaki bir marketten alışveriş yapan 68 yaşındaki Nihat Çelikok, alışverişini bitirip marketten çıktıktan sonra iki Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Yaşlı adamın kolundan yaralandığı saldırı anı, marketin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Emekli Nihat Çelikok, evinden çıkıp Yeşilyurt Mahallesi 9067 sokakta bulunan markete alışverişe gitti. Alışverişini tamamlayan Çelikok, elinde poşetlerle marketten çıktığı sırada, iki pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Yaşlı adam, kendisini ısırmaya başlayan köpeklere karşı koyamayıp kanlar içerisinde yere yığıldı. Market önünden gelen seslerle, arkadaşına teslim ettiği köpeklerinin birisine saldırdığını anlayan sahibi dışarı çıkıp müdahale etti. Saldırı sonrasında yaralanan Çelikok, durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla İzmir Katip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Çelikok'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'YERE YIĞILDIM'

Olay sonrasında köpek sahibinden şikayetçi olan Nihat Çelikok, "Yatsı namazını kıldıktan sonra markete gittim, birkaç ev ihtiyacını karşılamak için. Çıktığımda iki tane köpek saldırdı, ben olayın etkisiyle yere yığıldım. Sonradan öğrendim beslenmesi yasak olan pitbull köpekleriymiş. Dışarıda tasmaları tutan kişi zaptedemedi, sahibi sonradan gelip köpeklere vurarak üzerimden aldı. Verilmiş sadakam varmış, daha kötü olabilirdi. Sonradan gidip köpek sahibinden şikayetçi oldum, neler olacağını göreceğiz" dedi.

Tedavisinin sürdüğünü belirten Çelikok, "Kolumda ciddi bir hasar kalmayacağı söylendi. Şimdi enfeksiyon bölümüne gideceğim, orada kontroller yapılacak. Çünkü yaralar hala açık ve enfeksiyon kapması çok olası" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karabağlar İzmir 3.Sayfa Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title