Haberler

Alkollü şahıs, yoldan geçen genci elindeki cam parçası ile rehin aldı! Sebebi yasak aşk çıktı

Güncelleme:

Isparta'da elinde cam parçası ile dolaştığı için polise ihbar edilen alkollü, polisin geldiğini görünce elindeki kesici aletle bir genci rehin aldı. Alkollü şahıs, eşinin bir başkası ile ilişkisi olduğunu ve ilişki yaşadığı kişinin olay yerine gelmemesi durumunda gence zarar vereceğini söyledi. Polisin müdahalesi ile rehin alınan genç kurtarıldı.

Isparta'da elinde cam parçası ile dolaştığı için polise ihbar edilen bir kişi polisin geldiğini görünce elindeki kesici aletle bir genci rehin aldı. Polisin müdahalesi ile rehin alınan genç kurtarıldı.

Olay gece saat 02: 00 sıralarında Pirimehmet Mahallesi 113 cadde üzerinde meydana geldi. F.Y.'nin cadde üzerinde elinde cam parçası ile yürüdüğünü gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine polis ekiplerinin geldiğini gören F.Y. o sırada yoldan geçen bir genci elindeki cam parçası ile rehin aldı.

"EŞİMİN YASAK AŞKI VAR"

Polis, 'Eşinin bir başkası ile ilişkisi olduğunu ve ilişki yaşadığı kişinin olay yerine gelmediği takdirde rehin aldığı gence zarar vereceğini' belirten F.Y'yi uzun süre ikna etmeye çalıştı. İkna çabası sırasında F.Y. elindeki cam parçasıyla kollarına zarar vermeye başladı ve bu sırada rehin alınan genç, F.Y'nin yanından uzaklaşmaya başladı.

Alkollü şahıs, yoldan geçen genci elindeki cam parçası ile rehin aldı! Sebebi yasak aşk çıktı

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Polis, bu esnada F.Y'ye müdahale ederek, rehin alınan genci kurtardı. Vücudunda kesik izleri bulunan F.Y. ve rehin alınan gence 112 acil servis ekipleri müdahale etti. İlk müdahalenin ardından F.Y. ve rehin aldığı genç, ambulansla hastaneye götürüldü.

Alkollü şahıs, yoldan geçen genci elindeki cam parçası ile rehin aldı! Sebebi yasak aşk çıktı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Daha sonra F.Y. polis tarafından gözaltına alındı. Rehin alınan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Isparta Haberler

500

Yorumlar (9)

CENGİZHAN:

ULAN BEYİNSİZ MANYAK KARININ YASAK AŞKI VARSA SENİN DERDİN KİMLE KARINI ALIR Bİ AV ADLİYE YE GİDERSİN ELİNDE DELİLİNDE VAR DEMEK Kİ EMİNSİN. BİR GÜN DAHİ EVLİ KALMAZ HEMEN GEREKEN İŞLEMİ YAPTIRIR BOŞANIRSIN.

21
1
yanıtYanıtla
fv:

Bu senin söylediklerin akıl sağlığı yerinde olanlar için

yanıt1
yanıt0
HAKİKAT:

Ülkemizde kadınlarımız maalesef eskisi gibi değil kimsenin kimseye tahammülü kalmamış Erkek ayrı telden Kadın ayrı telden çalıyor ve olan çocuklarımıza oluyor Kadınlar ve Erkekler evlenene kadar birbirilerine gerçek yüzünü göstermiyor doğal olarak aynı eve girince çatışma yaşanıyor Eeeee sosyal medya bu kadar kullanılmaya başlayıp Kadın ve Erkek ben özgürüm modunda takılıp evdeki görevlerini yerine getirmezse olacağı buBundan sonra daha da kötü olacak Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

20
1
yanıtYanıtla
Yazıklar olsun:

Alın adamı tabi gözaltına. Kadının bu utanmazlığı da yanına kalsın. Evlenecek erkek arkadaşlara söylüyorum ne olur eşinizi güzelliğine bakarak almayın, ahlakına bakarak alın ne olur.

12
4
yanıtYanıtla
Aklıbaşında:

Ne kadar çok alkollü veya uyuşturucu kullanan haberleri çıkıyor bi hayliyle ilginç değil mi

9
4
yanıtYanıtla
tam öküz:

karının ilişkisi varsa bırakacan oğlum ; ne cins lan bunlar?

7
0
yanıtYanıtla
ramazan:

mübarek ramazanda hicmi ALLAH korkusu yok bu zavallilarda millet bu hale getiren kafir münafiklar cehenneme kütük olacaksiniz

4
0
yanıtYanıtla
Ab:

Belki Müslüman değildir

yanıt0
yanıt0
PLATON:

Kari seni ne yapsin. Adam olaydin kacirmasaydin karini.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title