Haberler

Inter, Donnarumma için kesenin ağzını açtı

Güncelleme:

Inter, Milan'dan ayrılmak isteyen İtalyan kaleci Gianluigi Donnarumma için 50 milyon euroluk teklif hazırladı.

Milan'ın kalecisi Gianluigi Donnarumma, ayrılık talebini kulüp yönetimine iletti ve Inter ile Juventus temaslara başladı. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Milan'dan yıllık net 6 milyon euro kazanan ve bu maaşıyla açık ara kulübün en çok kazanan futbolcusu olan 20 yaşındaki kaleci, zam istedi. Milan'ın sahibi olan Elliott Management, bu rakamın artırılmayacağını Donnarumma ve menajeri Mino Raiola'ya iletti. Donnarumma, bunun üzerine rest çekerek ayrılmak istediğini iletti.

JUVENTUS BEKLEME KARARI ALDI

Sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan Donnarumma, maaşına zam gelmemesi halinde ayrılacağını belirtti. Bu gelişmeler üzerine Mino Raiola, oyuncusunun durumunu Inter CEO'su Beppe Marotta ve Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici'ye iletti. Juventus, şu an bu transfer için bekleme kararı alırken Inter hemen harekete geçti.

22 MAÇTA 30 GOL YEDİ

35 yaşındaki Samir Handanovic'in yerine yeni kaleci arayan Inter, Donnarumma için 50 milyon euroluk bir teklif hazırladı. Mino Raiola ile de görüşen Inter CEO'su Beppe Marotta, Donnarumma'nın maaş talebini yerine getireceklerini iletti. Milan altyapısından yetişen Donnarumma, bu sezon 22 maçta 30 gol yedi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mino Raiola Juventus Milan Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (7)

DOĞRUCU DAVUT:

TRABZONDAN UĞURCAN ÇAKIRI ALIN 20 YE SONRA BANA DUA EDİN

5
0
yanıtYanıtla
Saldır:

Handanovic daha iyi kaleci boş transfer ama handanovici 100e okuturlarsa bilemem . d

2
1
yanıtYanıtla
KUZEN:

35 yaşında diğeri 25

yanıt1
yanıt0
Yegen:

25 degil 20 yasinda

yanıt1
yanıt0
KUMLUCALI UĞUR:

Juventus gibi bir takımın olduğu ligde 2. lik için mücadele etmesi kesin olan İnter''in bir kaleciye 50 milyon bağlaması bana çok garip geldi

3
0
yanıtYanıtla
Hakan:

İyi yav

0
2
yanıtYanıtla
ali:

o my got

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title