Haberler

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran evlilik programlarıyla ünlenen fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile dünyaevine girdi. Çiftin nikah töreninden ilk kareler de sosyal medyaya düştü.

Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sürekli gündemde yer alan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgili Kemal Ayvaz ile evlendi.

İLK KARELER SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Çiftin nikah töreninden ilk kareler de sosyal medyaya düştü. Instagram'da yer alan "magazin tadında" adlı bir sayfa, Hanife Gürdal'ın nikahından ilk kareyi hikayeler kısmından paylaştı.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Yavuz ile evlendi

KENDİ HESABINDAN DA PAYLAŞTI

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, kendi Instagram sayfasının hikayeler kısmından da nikah hazırlıklarına dair kareleri paylaştı.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Yavuz ile evlendi

HANİFE GÜRDAL KİMDİR?

Hanife Gürdal, 1995 yılında İzmir'de Torbalı ilçesinde doğmuştur. 3 kardeşi vardır. Tam adı Hanife Ömrüm Gürdal olan Hanife lise mezunudur. 164 cm boyunda ve 59 kg. ağırlığındadır.

Hanife Gürdal, 2015 yılının Şubat ayında ATV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Esra Erol'un yaptığı evlendirme programına katıldı. . İlk programında Umut isimli bir gence talip oldu. Umut tarafından reddedildikten sonra Hanife, 10 ay boyunca gelen tüm taliplerini reddetti.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi

10 ayı aşkın süredir Esra Erol'un programında talibini arayan Hanife Gürdal, daha sonra 2015 yılının Kasım ayından itibaren FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'ın evlendirme programında taliplerini aramaya başladı. Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan ve taliplerini bekleyen Hanife Gürdal, karşısına çıkan taliplere ise bugüne kadar hep ret cevabını verdi.

19 Ekim 2016 tarihinde Popstar Bayhan Gürhan, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına katıldı. "Öyle deli gibi esme başım dönüyor" şarkısını söyleyerek stüdyoya giren Bayhan, Hanife Gürdal'a talip oldu. Hanife, Bayhan'la yakından görüşmeyi kabul etti.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi

2017 yılında Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de başlayan Aşk-ı Roman dizisinde dizi oyunculuğuna başladı. 2018 yılında Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

KEMAL AYVAZ KİMDİR?

Trabzonlu olan Kemal Ayvaz 1995 yılında doğmuştur. Mesleği fotoğrafçılık olan Kemal Ayvaz'ın Instagram hesabında ise 20 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hanife Gürdal Sosyal Medya Kemal Yavuz Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (109)

Bekulah:

Hele kurtulduk bu tipsizden

21
0
yanıtYanıtla
Gül:

Yooo daha balay pozlari kavga kiskanclik pozlari, ayrildi ayrilacak ayrilamadi hamile kaldi kalacak vs vs. devami var. . . . . . . . .

yanıt6
yanıt0
vatandaş:

Bu kadın bir proje.

20
0
yanıtYanıtla
Abdülaziz bayram:

Mutluluklar dilerim hanife hanım, kimseye boyun eyme

yanıt0
yanıt6
uCube:

Demek ki o proje onaylanmış ki, her seferinde bu kadını görüyoruz. ;)))

yanıt14
yanıt0
corci:

proje iptal edildi o zaman

yanıt4
yanıt0
Avni:

hadise haberi versenize la

16
2
yanıtYanıtla
)):

geniş biriymiş kabul eden

15
1
yanıtYanıtla
gerçekler...:

eh ne diyim düzen böyle önce kapanacaksın millet seni müslüman bilecek sonra imkanları sonuna kadar kullanacaksın hiç bir yeteneğin olmadan emeğin olmadan ünlü olacaksın sonra açıl açılabildiğin kadar anadan doğma açıl işte Türkiyede ünlü olmak bu kadar ucuz bu kadar kalitesiz. . .

16
0
yanıtYanıtla
KAPTAN:

ÖYLE OHHHHHH ÇEKTİMKİ HANİFENİN BEKARLIĞI BENİ BİLE KASIYORDU

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title