Haberler

    Fenerbahçe Doğuş Deplasmanda Cole ve Jackson'lı Maccabi'ye Teslim

    Fenerbahçe Doğuş, EuroLeague’in 14. haftasında deplasmanda Maccabi Tel Aviv’e konuk oldu.

    Maça çok kötü başlayan Fenerbahçe Doğuş, maçın devamında sürekli rakibini kovalasa da savunmada beklenen performansı sergileyemeyince sahadan 76-67...

    Fenerbahçe Doğuş, EuroLeague'in 14. haftasında deplasmanda Maccabi Tel Aviv'e konuk oldu.

    Maça çok kötü başlayan Fenerbahçe Doğuş, maçın devamında sürekli rakibini kovalasa da savunmada beklenen performansı sergileyemeyince sahadan 76-67 yenik ayrıldı.

    Deplasmanda dört maç sonra kaybeden Fenerbahçe, dışarıda 5-3 toplamda 8-6 olurken Maccabi ise içeride 6-2 toplamda 8-6 oldu. Gelecek hafta Fenerbahçe, Real Madrid'i ağırlarken Macacbi ise Unicaja'yı konuk edecek.

    MAÇIN HİKAYESİ:

    Maça hücumda çok kötü başlayan Fenerbahçe Doğuş, ilk beş dakika boyunca hücumda sayı bulamazken Maccabi'nin ise pota altını çok iyi kullanmasına engel olamadı ve İsrail ekibi, 9-0 öne geçti. Fenerbahçe, ilk sayılarını bulsa da Maccabi, Jackson ile hücumda kolay sayılar bulmaya devam etti ve skor 15-2'ye geldi. Faul atışlarıyla skora tutunmaya çalışan Fenerbahçe, savunmayı sertleştirince farkın daha fazla açılmasına izin vermedi ve skoru 18-8'de tuttu. Çeyreğin son bölümünde Bobby Dixon ile ayakta kalan Fenerbahçe, farkı 13'e kadar çıksa da çeyreği 24-15 geride kapattı.

    İkinci çeyreğe çok iyi başlayan Fenerbahçe, Dixon ve Melli'nin sayılarıyla 7-0'lık seri yakaladı ve skoru 24-21'e getirdi. Maccabi, potaya giderek sayı bulmaya çalışsa da Dixon ile karşılık veren Fenerbahçe, farkı 1 sayıya (26-25) düşürdü. Norris Cole'un arka arkaya üçlükleriyle cevap veren Maccabi, farkı 8 sayıya (33-25) çıkardı. Jan Vesely'i ile hücumda toparlanan Fenerbahçe, farkı tekrardan azaltırken skoru 33-30'a getirdi. Maccabi, Jonah Bolden ile tekrardan farkı açsa da Dixon son bölümde tekrardan devreye giderken Fenerbahçe'nin soyunma odasına 40-36 geride girmesini sağladı.

    Üçüncü çeyreğe Nicolo Melli'nin sayılarıyla başlayan Fenerbahçe, skoru 40-40'a getirdi. Kısalarının tepeden delmesiyle skor üretmeye devam eden Maccabi, tekrardan farkı açarken skoru 52-46'ya getirdi. Obradovic'in molasına rağmen Maccabi, kısaları maçı domine etmeye devam ederken fark tekrardan 12 sayıya (58-46) çıktı. Sinan Güler'in oyuna girmesiyle savunma direncini artıran Fenerbahçe, 5-0'lık seriyle karşılık verirken skoru 58-51'e getirdi. Çeyreğin son bölümünde Nunnally'den bir de üçlük bulan Fenerbahçe, son çeyreğe 60-54 geride girdi.

    Son çeyreğe iyi başlayan taraf ev sahibi ekip olurken Maccabi, Norris Cole'un arka arkaya basketleriyle farkı yine çift hanelere (67-56) çıkardı. Fenerbahçe hücumda çok fazla boş şutu değerlendiremezken Maccabi, bitime beş dakika kala skoru 74-58'e getirdi. Savunmasını sertleştiren Fenerbahçe, Brad Wanamaker ve Gigi Datome'nin basketleriyle seri yakalarken bitime iki dakika kala skoru 76-67'e getirdi. Fenerbahçe, Wanamaker'ın üçlüğüyle farkı yedi sayıya (77-70) indirse de Pierre Jackson ile çok zor şutları sokan Maccabi, farkı tekrardan açtı ve sahadan galibiyetle ayrıldı.

    MAÇIN OYUNCULARI:

    Norris Cole ve Pierre Jackson ikilisi bu gece Fenerbahçe'nin başına bela olurken iki Amerikalı guard maçı kontrol etti.

    İki oyuncu toplamda 39 sayı, 8 asist ve 7 ribaundla oynarken Fenerbahçe guardlarına üstünlük sağladılar.

    Norris Cole, 25 dakikada 19 sayı, 3 asistle oynarken Pierre Jackson ise 20 sayı, 5 asist ve 4 ribaundla oynadı

    MAÇIN KIRILMA ANI:

    Maç boyunca geriden gelen Fenerbahçe Doğuş, dördüncü çeyreğin başında fark 16 sayıya çıktıktan sonra tekrardan seri yakaladı.

    Brad Wanamaker ve Gigi Datome'nin sayılarıyla bitime iki dakika kala Fenerbahçe skoru 77-70'e kadar getirse de Norris Cole attığı zor turnikeyle Fenerbahçe'nin geri dönmesine engel oldu.

    Kaynak: DailyMotion.com / Spor

    Maccabi Tel Aviv Real Madrid Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title