Haberler

Fenerbahçe'de Comolli Devri Sona Eriyor! Alex Sürprizi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fransız sportif direktör Comolli ile sezon sonu yollarını ayırarak, transfer konusunda kulübün efsane isimlerinden Alex de Souza'dan destek isteyecek.

Sarı-lacivertlilerde Fransız yönetici ile sezon sonu yollarını ayırma kararı alan Ali Koç yönetimi, transferde yeni bir yapılanmaya giriyor. Ali Koç, Brezilya pazarında Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza'yı referans alacak.

Alex de Souza'nın Brezilya Ligi'ne olan hakimiyetine güvenen Fenerbahçe başkanı, Alex'in önerdiği isimleri tek tek masaya yatıracak. Fenerbahçe'de bu yeni transfer harekatının 'Fener Ol' projesinden çıkacak sonuca göre kararlaştırılacağı belirtildi.

Fenerbahçe'de Comolli Devri Sona Eriyor! Alex Sürprizi

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Hedeflenen rakama ulaşılırsa Fenerbahçe'nin Brezilya harekatı başlayacak ve yıldızlara birer birer imza attırılacak. Alex de Souza'nın da Ali Koç ile yaptığı görüşmelerde Fenerbahçe'ye uzun dönemde katkı sağlayabilecek isimlerle görüşülmesi gerektiği ve birden çok mevkide fayda sağlayabilecek isimlere yönelmenin doğru olacağını belirtti.

Alex'in referans olduğu isimler;

LUCAS VERRISSIMO

Skrtel'in Parma ile anlaşmasından sonra hava hakimiyeti iyi olan bir stoper kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertlilerde Lucas Verrissimo ismi ön plana çıktı. 23 yaşındaki stoper, 1.88 boyunda.

FAGNER

Şener ve Isla'nın performansından memnun olmayan Ersun Yanal'a o bölge için Fagner tavsiyesi geldi. Alex'in gözdesi olan oyuncunun piyasa değeri 6 milyon euro. Brezilyalı oyuncu 4 sezondur Corinthians forması giyiyor.

LEO DUARTE

Önümüzdeki sezon defansı sağlama almak isteyen Kanarya, Leo Duarte için nabız yoklayacak. Flamengo'nun genç stoperi 22 yaşında.

LIZIERO

Fenerbahçe'de Alex'in ısrarla altını çizdiği isim Brezilyalı Liziero. Ön libero mevkisinde görev yapan futbolcunun en büyük artıları sol bek ve merkez orta sahada da görev yapabiliyor olması. Avrupa'nın transfer pazarında adı sıklıkla geçen oyuncu için bir dizi görüşme gerçekleştirilecek.

JEAN MOTA

Fenerbahçe'de orta saha için Jean Mota ismi ön plana çıktı. 25 yaşındaki oyuncu Brezilya'da Sao Paulo forması giyiyor. Takımında 3 senedir top koşturan Brezilyalı için girişimler başlayacak..Jean Mota'nın İsmi daha önce de sarı-lacivertlilerle anılmıştı.

LUAN

Fenerbahçe'de Alex'in en beğendiği isimler arasında yer alan Luan için tüm şartlar zorlanacak. 26 yaşında olan Luan, her iki ayağını da kullanabiliyor. Forvet arkası ve sol kanat mevkilerinde oynayan futbolcu için kiralık formülü devreye girecek.

HENRIQUE

Hasan Ali'nin artan performansından memnun olan Ersun Yanal'ın milli oyuncuya alternatif olarak bir isim düşündüğü belirtildi. İsmail Köybaşı'yı gelecek sezonda kadrosunda düşünmeyen Kanarya, genç oyuncunun şartlarını masaya yatıracak. Buna göre Kanarya Vasco da Gama'dan Henrique ile bu boşluğu dolduracak. Brezilyalı futbolcu 24 yaşında.

GUSTAVO

Fenerbahçe'de Islam Slimani ile yollar kesin olarak ayrılacak. Son olarak Frey'in de üstünü çizen Ersun Yanal, bu bölgeye 2 transfer yapmak istediğini bildirdi. Kanarya, 1994 doğumlu santrfor Gustavo'yu gündeme aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi?
500

Yorumlar (11)

.:

SEVİYORUZ KAPTAN!

10
4
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Yalan haber olduğu belli. Sazanlar atlamışlar...

2
8
yanıtYanıtla
KSK MESUTAAAA:

HEMŞİNLİ. . . bak hele bizim dursun dayımız var a takıldı kaldı. hala dönmedi be. nenem merak ediyor. seni tanırlar rica ette bıraksınlar dursun dayımızı. yoksa hakem kalenin direklerini sökecek. . .

yanıt1
yanıt0
BÜKÜCÜ:

Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir.

7
3
yanıtYanıtla
duyunnnn:

alexin bundan haberi varmı

2
6
yanıtYanıtla
7:

Oyuncuda ruh olmadığı sürece kim ne yapsın.

6
2
yanıtYanıtla
PALA:

SONUÇ. . . . ??? LİG BAŞLAR HİÇ BİRİ YOK, COMOLLİ VE ALİ KOÇ EL ELE FENER OL, DAVUL OL DİYE GEZERLER. . . .

7
1
yanıtYanıtla
Aziz Yildirim Süleyman Seba:

Hahaha ezikbahce hala Alex malex... Azizin pohunu yiyin! Aziz Yildirimi sattiniz ayni bizim ayyas tinerci carsinin Süleyman Sebayi sattigi gibi! Simdi Masonlar yönetsin de neolursa olsun kafasiyla devam edin gerizekalilar!

2
3
yanıtYanıtla
METİN:

Başkan ALEKS i getir.

4
1
yanıtYanıtla
Noldi:

Futbolculara bak hepsi palavra lan bi bitmediniz gitti ne aleksiniz bitti baska adammi yok hersene aleks aleks koca fener aleks diyo baska bisey demiyo o saydiginiz futbolcular icin 150 mulyon euro lazim adamlar fitbolcu alamiyo siz aleks bunlari begeniyo diyonuz bizde ronaldayu begeniyoz alla alla

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title