Haberler

Esenyurt'ta sokağa çıkma yasağına rağmen güpegündüz yağma kamerada

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta aralarında çocukların da bulunduğu bir grup, sokağa çıkma yasağına aldırış etmeden terk edilmiş eski tekstil fabrikasını yağmaladı.

Esenyurt'ta sokağa çıkma yasağına aldırış etmeyen hırsızlar, terk edilmiş eski tekstil fabrikasını yağmaladı. Hırsızların fabrikanın çatısındaki sacları sökme anı çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esenyurt Pınar Mahallesi 1269 sokakta bulunan eski tekstil fabrikası hırsızların hedefi oldu. Aralarında çocukların da bulunduğu bir grup, sokağa çıkma yasağına aldırış etmeden dün sabah saatlerinde fabrikaya geldi. Fabrikada bulunan demir parçaları çalan hırsızlar, çalınacak bir şey bulamayınca çatıya çıktı. Canlarını hiçe sayan hırsızlar, çatıdaki sacları sökerek çaldı. Hırsızların sacları sökme anı ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

"ÇATIYA KADAR SÖKMEYE BAŞLADILAR"

Görgü tanığı Evren Sevgili "Burası eski bir fabrika. Bir ay öncesine kadar güvenlik duruyordu. Bir aydır boş. Hırsızlar gelmeye başladı. Çatıya kadar sökmeye başladılar. Kapısına kadar yağmalamaya başladılar. Hırsızlar geceleri sürekli ellerinde sürükleyerek çaldıkları malzemeleri götürüyorlar. Çaldıkları demir ve hırdavatları arabalarla çekip götürüyorlar. Yaklaşık iki haftadır devam ediyor. Güvenlik olmadığı için çalıyorlar. Çatıya kadar söküp götürdüler" dedi.

"DEMİR, KABLO NE BULURLARSA ALIYORLAR"

Muhammet Balcı ise, "Gece gündüz bu fabrikayı hırsızlar talan etti. Söküp, parçalayıp götürüyorlar. Gürültü de oluyor. İnsanlar kalabalık bir şekilde geliyorlar. Polis ekipleri sürekli gelip kontrol ediyor ama yetişemiyorlar. Bir önlem alınamadı. Son bir haftadır devam ediyor. Gün içinde bir saat gelip gidiyorlar. Demir, kablo ne bulurlarsa alıyorlar" diye konuştu.

DAHA ÖNCE DE YAĞMALANMIŞTI

Bu ara fabrikanın bir süre önce de yağmalandığı öğrenildi. O anlar da çevredekiler tarafından görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pınar Mahallesi Cep Telefonu Esenyurt Haberler

500

Yorumlar (17)

ANTİLOP:

TERKEDİLMİŞ DEMEK SAHİBİ YOK BAĞIMSIZ DEMEK YANİ BU YAĞMALAMA OLMUYOR BARİ BİR İŞE YARASIN PARÇALAR. .

4
42
yanıtYanıtla
aslan:

hırsız yorumu

yanıt42
yanıt0
Zürafa:

Kesin yorumlarda bunları savunan bir iki kişi vardır diyordum ki varmış. İftarda senin için dua edicem Allah ıslah etsin.

yanıt2
yanıt0
antilopa:

Allah seni ıslah etsin

yanıt0
yanıt0
Haklı:

Hırsızlara ceza yok tabii yağmalar

38
0
yanıtYanıtla
Furkan:

Buna yağma sucu denmez. Kanuni adı Açıktan hırsızlık olayıdır.

33
2
yanıtYanıtla
nevşehirli:

türkiyenin geldiği hal allahım sen canımızı bizi koru

16
5
yanıtYanıtla
Haram helâl:

Anaları babaları bunlara helâl kazanç nedir haram nedir öğretmemiş. Acaba başka birileri bu rezillerin yaptığını bunlara yapsa evlerini sökerek hırsızlık yaparak çalıp görürse ve bunlara destek verenler ve bu fabrikayı yağmalayan cehennemlikler nasıl davranırdı.haram a alişan için normal geliyor anlaşılan

12
0
yanıtYanıtla
kılıç:

YAPANIN YANINA KAR KALAN BİR ÜLKE OLUNCA HER ŞEY OLUR.

12
0
yanıtYanıtla
cunku:

esen yurta ozel guvenlik olarak calistim aman allahim aman hayatimi zor kurtardim yeminlen esen yurta ozelguvenlik bulamiyorlarda yapmakta oek akilkatidegil pilis napsin gelenekadar deveyi hamutuyla goturutorlar atarabalaru sabaha karsi varya dereyilundan uzak olun bu bir birde sabahakarsi cok amacok dikkat uyursan gece guvenligi bile gasp ederler

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title