Haberler

Doruk Doğrusöz ile yaşadığı aşkla gündem olan Sevda Demirel'den cesur poz!

Güncelleme:

Yakın bir zaman önce Doruk Doğrusöz ile aşk yaşamaya başlayan Sevda Demirel, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Cesur pozuyla dikkat çeken Sevda Demirel'in paylaşımı takipçileri tarafından oldukça beğenildi.

Cinsiyet değiştirerek erkek olan eski İşte Benim Stilim yarışmacısı Doruk Doğrusöz ile yaşadığı aşkla gündem olan eski model Sevda Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Instragram hesabında 116 bin takipçisi bulunan Sevda Demirel, sahilde mayoyla çekilmiş bir pozunu takipçileriyle paylaştı. Demirel'in "Kim en iyi" notuyla yaptığı söz konusu paylaşımı takipçileri tarafından oldukça beğenildi.

İşte Sevda Demirel'in Instagram hesabındaki paylaşımına yapılan yorumlardan bazıları:

- Kesinlikle muhteşem!

- Tabi ki sen maşallah

- Maşallah Allah nazarlardan korusun

Doruk Doğrusöz ile yaşadığı aşkla gündem olan Sevda Demirel'den cesur poz!

"DAVULLU ZURNALI BİR DÜĞÜN OLACAK"

Öte yandan, Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülendi.

Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde el ele alışveriş yapan çift, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etti. Evlilik kararı aldığını doğrulayan şarkıcı Sevda Demirel, "Evlilik kararı aldığımız doğrudur. Ailelerimiz tanışacak. Davullu zurnalı bir düğün olacak. Davul zurna hayalimde olan bir şeydi." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

sevda demirel Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

Oya:

Eşcinsellik tedavisi mümkün olan bir sapkınlıktır

25
1
yanıtYanıtla
Nirvana:

Senin gibi düşünenler hepsi cahildir . Birincisi eşcinsellik tarih boyunca var . hem de sadece insanlarda değil , hayvanlarda da var . İlaçla tedavi olacak bir şey değil . Doğuştan olan bir şey . Ayrıca kadın eşcinsellik yapmıyor . Erkeğe dönüşmüş , kadın doğmuş birine aşık olmuş . Sana ne ? Eşcinselliğe düşman olanların 50 si eşcinseldir . Bu da bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey . Aslında kendinden nefret etme hali yani .

yanıt2
yanıt37
Kuzeyin uşağı:

Lan lavuk nirvana tokatı yersin şimdi akıllı ol aklını alırım senin gevşek.

yanıt30
yanıt2
Nirvana:

50 si eşcinseldir Eşcinselliğe şiddetle karşı olanların.

yanıt1
yanıt20
Nirvana:

YÜzde 50 si demek istiyorum , bir türlü doğru çıkmadı Ayrıca bana lavuk diyen lavuk da eşcinsel olabilir .

yanıt2
yanıt20
Bunak:

ENSENE YERSİN TOKATI ŞİMDİ DEĞİŞIK NİRVANA.

yanıt23
yanıt0
pako:

haber değeri sıfır

10
0
yanıtYanıtla
Cesaret ?:

daha öncede dedim ahlaksızlığın, arsızlığın adı cesaret olamaz olmamalı, yani çırılçıplak gezen yada resim çekenler en cesur kişimi oluyor sizin mantığınıza göre, cesaret gibi önemli bir kavramı böyle hayasızca kullanmanın anlamı nedir?

10
0
yanıtYanıtla
gariban havacı:

parası bitmiştir o yüzden gündem olmaya çalışıyordur tekrardan arada olur böyle bence :)

9
0
yanıtYanıtla
Büyük Baba:

reklam için bu kadar şeye gerek var mı

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title