Haberler

Deschamps, maçın ardından A Milli Takım soyunma odasına gitti

Güncelleme:

A Milli Takımımızın Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps, millilerimizin soyunma odasını ziyaret etti. Tecrübeli çalıştırıcı milli takımı överken, "Çok iyi ve çok özel bir takımsınız" ifadelerini kullandı.

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps maçtan hemen sonra A Milli Takımımız'ın soyunma odasına giderek centilmenlik örneği gösterdi.

"ZOR GOL YİYEN BİR EKİPSİNİZ"

Ay-yıldızlı oyuncular için övgü dolu ifadeler kullanan Fransız çalıştırıcının, "Çok iyi ve çok özel bir takımsınız. Grupta bulunduğunuz yer kesinlikle tesadüf değil. Evet, kadro genç ama yakın gelecekte çok daha iyi işler başarabilecek bir takımınız var. En önemlisi de zor gol yiyen bir ekipsiniz" dediği öğrenildi.

Öte yandan Fransız medya mensuplarının maçtan sonra özellikle Lille'de forma giyen Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'ya ilgi gösterdikleri kaydedildi.

Deschamps, maçın ardından A Milli Takım soyunma odasına gitti

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Didier Deschamps Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (22)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu adama helal olsun politik hiç bir açıklama yapmadan tamamen futbolla alakalı davrandı

47
0
yanıtYanıtla
MISAFIR:

Bu adam kesin fransiz degil arastirilsin kaninda turk kani vardir. . . . . .

yanıt20
yanıt7
ERENDERDİÇOK:

Ne futbolcuydu efsane kaptan sportmence davranış tebrik ediyorum.

31
0
yanıtYanıtla
METO:

Olgun davranış, tebrikler!

29
0
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

peki türk sporcularinda olgunluk kac yasinda basliyor

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

iste budur insanlik helal olsun turkiye uzerine oynanan pis oyunlarina tokat gibi bir hareket bu kadar

22
1
yanıtYanıtla
BAYRAM DAL:

sadece futbol bu olsa gerek

22
0
yanıtYanıtla
cevo:

tam spor adami

18
0
yanıtYanıtla
hakkı:

helal olsun. bu adam zaten çok karakterli biri.

15
2
yanıtYanıtla
Cemrah:

Selam veren vatansever futbolculardan 11 tanesinden 9 u askerlik yapmamış.ilginç

5
12
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title