Haberler

Depreme canlı yayında yakalanan sunucular konuşmakta güçlük çekti

Güncelleme:

İstanbul'da saat 14.00 sıralarında büyük bir deprem meydana geldi. Canlı yayında depreme yakalanan sunucular Seda Öğretir, Hülya Hökenek ve Gözde Atasoy anları yaşarken konuşmaktan güçlük çekti.

İstanbul'da saat 14.00 sıralarında meydana gelen deprem büyük panik yarattı. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 6,0 olarak açıklarken, AFAD depremin şiddetini 5,8 olarak duyurdu. Depreme canlı yayında yakalanan NTV, CNN ve Habertürk haber sunucuları depreme canlı yayında yakalandı. Başarılı sunucular depremi yaşadıkları anlarda soğukkanlılıklarıyla konuşmaya devam etti.

DEPREME CANLI YAYINDA YAKALANDILAR

CNN Türk spikeri, deprem anını çok şiddetli hissettiklerini hatta stüdyodaki dekorlarının neredeyse düşeceğini söyledi. NTV haber spikeri Seda Öğretir ise sesi titredi konuşmakta güçlük çekti.

Depreme canlı yayında yakalanan sunucu Seda Öğretir konuşmakta güçlük çektiSeda Öğretir

Depreme canlı yayında yakalanan sunucu Seda Öğretir konuşmakta güçlük çektiGözde Atasoy

Depreme canlı yayında yakalanan sunucu Seda Öğretir konuşmakta güçlük çektiHülya Hökenek

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (93)

davut:

Kul azarsa Allah daha çok bela verir ama kalpleri mühürlenmiş gözleri kör kulaklarıda sağır olan mahlükatlar bunu anlayamaz inkara devam ederler ve öyle birgün gelirki çok geçtir artık onlar için görülmemiş azap başlar mümkün olsaydıda öbür tarafa gidipte dönen biri burdakilerin ne kadar rezil bir halde olduklarını söyleyebilseydi gerçi o zamanda inanmazlardı mutlaka söyleyecek sözleri olurdu. Siz devam edin heryerinizi açmaya.

63
56
yanıtYanıtla
Ad soyad:

Kardeş sen ne yazarsan yaz illa bir cevapları var bunların. Onun için yıpratma kendini. Allah bize yeter..

yanıt25
yanıt13
müslüman:

saçma sapan yorum yazma fay hattı üzerine şehir kurarsan ister müslüman ol ister putperest o depremi yaşarsın japonyada , kanadada neden olmuyor bilim üret sağlam bina yap gökten ebabil bekleme ! seni embesil

yanıt21
yanıt19
atsız prens:

Allah en çok cahillere bela verir bil istedim

31
4
yanıtYanıtla
cankan:

Adnan hocayı hapisten çıkarıp istanbula getirin yoksa istanbul haritadan silinir adnan hocanın kardeşi 1 eylülde akite verdiği röportajda söylemişti artık felaketlere depremlere hazır olun diye adnan hocam senin için söylediğim kötü sözleri geri alyor özür dilyorum mehhdiyetine biat edyorum affet bizi acı bize

3
29
yanıtYanıtla
ŞAHİN BALTA:

hahahahaha A 9 KANALI AÇILMALI DANSLARA DEVAM EDİLMELİ

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

saçma sapan yorum yazma fay hattı üzerine şehir kurarsan ister müslüman ol ister putperest o depremi yaşarsın kanadada neden olmuyor bilim üret sağlam bina yap gökten ebabil bekleme

20
6
yanıtYanıtla
akil:

istediğin kadar sağlam yap. rüzgardı yağmurdu sıcaktı zamandı en sonunda kendiliğindende yıkılabiliyor. yerleşim alanların 5/3 deprem bölgeleirnde.

yanıt0
yanıt2
Tayyar Durden:

AKİL 5/3 nasıl bir orandır yav? Sen hesap yapma bir daha, boşver.

yanıt2
yanıt0
ERKAN:

FOX tv spikerini tebrik ederim . . spiker dediğin uçak hostesi gibi olacak uçak düşerken bile gülümsemesi eksik olmayacak. . . . ama habertürk spikerinin masanın altına girmesine ramak kalmış gibi . :)

12
9
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title