Haberler

    Çağla Şıkel, 2 gün önce yasak olmasına rağmen çocuklarını sokağa çıkardı

    Güncelleme:

    2 gün önce 20 yaş altı çocuklara koyulan sokağa çıkma yasağını hiçe sayan Çağla Şıkel, iki küçük çocuğuyla çiçek almaya gitti. Kendisini savunan Şıkel, "Sadece çiçekçi için çıktık başka bir yere gitmiyoruz" dedi.

    Şimdilerde FOX TV'de program yapan manken ve sunucu Çağla Şıkel, önceki gün 10 yaşındaki ve 8 yaşındaki oğullarıyla bir çiçekçide görüntülendi. 20 yaş altındakilerin sokağa çıkma yasağını hiçe sayan Şıkel'ın açıklaması da şaşırttı.

    OĞLUNU GİZLEMEYE ÇALIŞTI

    Koronavirüs salgınından dolayı 20 yaş altı için uygulanan sokağa çıkma yasağına uymayan manken, çocukları Uzay ve Kuzey'i alarak dışarı çıktı. Büyük oğlu Kuzey'i arabanın içinde şoförüyle bırakan manken, küçük oğlu Uzay ile çiçek satın aldı. Gazetecileri görünce şaşkınlık yaşayan ve oğlunu gizlemeye çalışan Şıkel, "Merhaba arkadaşlar, sadece çiçek almak için dışarı çıktım" dedi.

    Çağla Şıkel, yasak olmasına rağmen çocuklarını sokağa çıkardı

    "ANNEANNELERİNE GÖRMEK İÇİN ÇIKTILAR"

    20 yaş altının sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen dışarı çıkarmasını soran muhabirlere yanıt veren manken, "Sadece çiçekçi için çıktık, başka bir yere gitmiyoruz" demesi de şaşırttı. Pazar gününe denk gelen ve sokağa çıkma yasağı olan 10 Mayıs'ta kutlanan 'Anneler Günü'nü sadece uzaktan kutladığını belirten Şıkel, "Tabii ki yasak olduğu için uzaktan kutladık, şimdi de çiçek götüreceğiz. Ancak çocuklar yaklaşmıyorlar, anneannelerini uzaktan görecekler" dedi.

    ALTUĞ'UN NE DİYECEĞİ MERAK KONUSU OLDU

    Yaşanan salgın için her zaman dikkatli olunması gerektiğini belirten ve mümkün olduğunda dışarı çıkılmaması tavsiyesinde bulunan mankenin, yasağı delerek çocuklarını dışarı çıkarması kafaları karıştırdı. Bu fotoğraftan sonra çocuklarının babası olan Emre Altuğ'un nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

    Çağla Şıkel, yasak olmasına rağmen çocuklarını sokağa çıkardı

    Çağla Şıkel, yasak olmasına rağmen çocuklarını sokağa çıkardı

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
    500

    Yorumlar (45)

    vatandaş:

    herkese uygulanan cezanın bunlarada uygulanması lazım

    31
    3
    yanıtYanıtla
    neden ceza kesilmiyor:

    kantıtta var ceza kesilsin lütfen, sokaktaki mazlum insanlara kesmesini biliyorsunuz gücünüzü birde bunlara gösterin. . . Kadın birde sabah çıkıyor program yapıyor koronada ne yapılması gerekiyor diye :DDD

    26
    1
    yanıtYanıtla
    tosun:

    senden iyi cezami olur allahin cezasi

    yanıt2
    yanıt5
    DADAŞ:

    TABİ ONLARA CEZA YOK BELKİDE ÇÜNKÜ ONLAR ÜNLÜNÜN ÇOCUKLARI

    21
    3
    yanıtYanıtla
    Tavsiye:

    Bu kadın aklınca herkese akıl dersi vermeye kalkar, yaptığına bak.

    17
    3
    yanıtYanıtla
    Avni:

    bu ülkede kurallar bizim için garibanlar için geçerli duygusunu hissetmet bu olsa gerek

    18
    0
    yanıtYanıtla
    Avni:

    kurallara uyalım.

    18
    0
    yanıtYanıtla
    m.fatih kurt:

    normal sıradan bir vatandaş olsa anında ceza kesilir acaba onlara kesildimi. . .

    15
    1
    yanıtYanıtla
    DADAŞ:

    CEZA YAZILDIMI CEZA

    13
    1
    yanıtYanıtla
    Avni:

    bu ne zaman evlendi la

    5
    6
    yanıtYanıtla
    Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title