Haberler

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yıldızları Aşklarını İlan Etti

Güncelleme:

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha ve Yılmaz karakterini canlandıran Hilal Altınbilek ile Uğur Güneş sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraf ile aşklarını ilan etti.

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yıldızları Hilal Altınbilek ile Uğur Güneş'in dizi aşkları gerçek oldu.

DİZİ AŞKI GERÇEK OLDU

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha ve Yılmaz karakterini canlandıran iki oyuncuyu dizinin hayranları çok yakıştırıyorlardı. Sosyal medyada da ikili arasında aşk zaman zaman gündeme geliyordu. Uğur Güneş'in Hilal Altınbilek ile birlikte fotoğraflarını paylaşması takipçileri tarafından dizi aşkı gerçek oldu şeklinde yorumlandı.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yıldızları Aşklarını İlan Etti

SONUNDA BEKLENEN FOTOĞRAF GELDİ

İkilinin birlikte çektirdikleri fotoğrafa yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, "Sonunda beklenen fotoğraf geldi." dedi. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Dizide çok yakışıyorlardı. Gerçek hayatta da birlikte olmalarına sevindim." yorumunu yaptı.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yıldızları Aşklarını İlan Etti

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yıldızları Aşklarını İlan Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Uğur Güneş Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

A.latif:

Bu bir aşk değil .. Her iki taraf içinde birbirlerini canları çekmiş birkaç gün sonra herkes yoluna.

27
6
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Züleyha Demir''e aittir namusudur. Yılmaz''la evlenecekse gelinlik yerine evden kefenle çıkması gerekmektedir. Töre bunu emreder.

14
16
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BENCE BUNUN ADI AŞK DEĞİL TENDEN HOŞLANMADIR. AŞK DEDİĞİN BU DEĞİL. AŞK YANINDA OLMADAN YANINDAYMIŞ GİBİ HİSSETMEKTİR, ARAMAKTIR, ÖZLEMEKTİR VE GELMEYECEĞİNİ BİLE BİLE SONSUZA KADAR BEKLEMEKTİR. . .

26
1
yanıtYanıtla
FAŞO AĞA:

Şapkacı Hanımefendi evliyseniz bile alırım sizi

yanıt3
yanıt10
şapkacı:

faşo sende erkeksen dahi bende basarım.

yanıt3
yanıt2
Kamyoncu:

Şapkacı dostum aşağıdaki sana giydiren Paşalı dingilli olmasın çoktandır görünmüyor yoksa başka isimlerlemi yazıyor

yanıt0
yanıt0
YETMİŞÜÇ:

KAMYONCU Faşo Ağa Paşalı değil iyi biliyorum. kendisini sosyal medyadan iyi tanıyorum sağlık sorunu yaşadığından bugünlerde Siyami Ersek Hastanesinde yatıyor.

yanıt0
yanıt0
KRAL YORUMCU:

Kamyoncu ve Şapkacı dingilleri Paşalı size öyle bir öyle bir giydiriyordu ki kendinize gelemiyordunuz şimdi adamın hakkını yedirmem yalan olmaz bizde. Ben paşalı olsam harbi yazardım ama sizlerin takışmasını takip ederdim. Nerede acaba. 2 haftadır sesi çıkmıyor.

yanıt0
yanıt0
KRAL YORUMCU:

Yetmiş3 kardeş çok geçmiş olsun diliyorum önemli bir şey yoktur umarım. Ankara Çinçin yazarsan bilir beni.

yanıt0
yanıt0
Zeynep açıkgöz:

Yılmazı beğenmiyorum oynadığı rol ona yakışmıyor hazır parayla atıp tutuyor çok komik

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title