Haberler

Balıkesir Lisesinde Şehit Öğretmenler Göz Yaşlarıyla Anıldı

Balıkesir Lisesinde şehit öğretmenler göz yaşlarıyla anıldı Öğretmenlerden Harmandalı gösterisi Öğretmenler karaokede hünerlerini sergilediBALIKESİR - Balıkesir Lisesinde düzenlenen etkinlikte şehit müzik öğretmeni Aybüke Yalçın ve tüm şehit öğretmenler anısına gerçekleştirilen etkinlikte...

Balıkesir Lisesinde şehit öğretmenler göz yaşlarıyla anıldı

Öğretmenlerden Harmandalı gösterisi

Öğretmenler karaokede hünerlerini sergiledi

BALIKESİR - Balıkesir Lisesinde düzenlenen etkinlikte şehit müzik öğretmeni Aybüke Yalçın ve tüm şehit öğretmenler anısına gerçekleştirilen etkinlikte duygusal anlar yaşandı. Programda öğretmenlerin oynadığı harmandalı ve yine öğretmenlerin yarıştığı karaoke yarışması beğeni ile izlendi.

Balıkesir Lisesinde 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte sevinç ve gözyaşı yaşandı. Emekli öğretmenlere plaket takdiminin ardından salonda şehit müzik öğretmeni Aybüke Yalçın ve tüm şehit öğretmenlerin ismi okunduğunda öğrencilerden burada cevabı gelmesinin ardında bazı öğretmenler göz yaşlarına hakim olamadılar. Öğretmenlerden oluşan halk oyunu topluluğunun sergilediği harmandalı oyunu büyük bir beğeni ile izlenerek seyircilerden tam not aldı. Etkinliğin sonunda ise öğretmenler birbirinden güzel şarkılarla karaoke de yarıştı. Etkinliği düzenleyen Balıkesir Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yeşim Yüksel Kaya 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kültür ve Edebiyat Kulübü ile Müzik Kulübünün ortaklaşa bir program hazırladıklarını belirterek "Devrim Şehidi Kubilay'dan beri 152 öğretmenimiz şehit oldu.Geçen sene Haziran ayında karneler verildikten sonra Aybüke öğretmenin şehit haberi geldi, hepimizin ciğerini yaktı. Ekim 2016'da atanmıştı sosyal medya hesabında öğretmen oldum ben diye sevinçle belirtmişti. O heyecanı çok iyi anlıyorum ilk öğretmenliğe başladığımda bende çok heyecanlanmış ve sevinmiştim. Ama maalesef ona sadece 8 ay yaptırdılar öğretmenliği, karnelerini öğrencilerine verdikten sonra şehit haberi geldi. Edremit'te yaşamıştı hemşerimizdi. Eğer yaşasaydı bu gün 13 aylık öğretmen olacaktı. Bugün bizim hazırladığımız programı belki o okulunda hazırlayacaktı. Şarkılar söyleyip şarkılar söyleyecekti ve en önemlisi öğretmenli için yemin etmemişti. Balıkesir Lisesi öğretmenleri olarak onun anısını yaşatmak için bir şarkı yarışması düzenledik. Hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun"dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öğretmenler Günü Öğretmenler Günü Balıkesir Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

title