Haberler

Arda Turan'ın aldığı hapis cezası Avrupa'da gündem oldu

Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki davada Arda Turan 2 yıl 8 ay hapis cezası almıştı. Bonservisi hala Barcelona'da olan oyuncunun aldığı ceza, İtalya ve İspanya basınında da konuşuldu.

Berkay Şahin ile 2018 yılının Ekim ayında ağır bir tartışmaya yaşayan, hatta kavganın boyutunu artırarak ünlü şarkıcıyı hastanede silahla tehdit eden Arda Turan'ın aldığı 2 yıl 8 aylık ceza çok geçmeden Avrupa basınında yer aldı.

"BEKLENEN OLDU HAPİS CEZASI ALDI"

Açıklanan kararı yakından takip eden İtalyan medyası Arda Turan hakkında 'Beklenen oldu hapis cezası aldı' manşetleri atarken, tecrübeli futbolcunun bir dönem 34 milyon euroya transfer olup şimdilerde piyasasının 1 milyon euro'lara kadar düşmesi ayrıca ele alındı. Futbol kariyerinde düşüş yaşayan Arda Turan'ın 'sözlü taciz' olayı büyük yankı uyandırırken, 32 yaşındaki futbolcunun 2 Eylül'de yıllık maaşında yüzde 50 indirime gitmişti.

Arda Turan'ın aldığı hapis cezası Avrupa'da gündem oldu

MARCA BÖYLE DUYURDU

Marca, lisanssız silah taşıma sebebiyle Arda'ya 2 yıl 8 ay hapis cezası verildiğini okuyucularına duyurdu. Haberde Arda'nın Türkiye'nin ünlü şarkıcısı Berkay'la yaşadığı olay sonrası hapis cezasına çarptırılmak zorunda kalmayacağı ifade edildi.

Arda'nın silahın kazara ateşlendiğini iddia ettiğini yazan Marca, bir dönem Atletico Madrid ve Barcelona'da forma giyen oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarına da yer verdi.

"YARALANMADAN MAHKUM EDİLDİ"

Mundo Deportivo da Arda'nın barda kavga ettiği Berkay'la olan davasının sonuçlandığını sayfalarına taşıdı. Gazete, Turan'ın taciz suçundan beraat ettiğini ancak Berkay'ın burnunu kırdığı için kasıtlı yaralamadan mahkum edildiği bilgisine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Barcelona Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (30)

ARDA NEDEN HAPİSE GİRMEDİ:

ARDA TURAN ŞEHİR TERÖRİSTİDİR, HASTANEYİ SİLAHLA BASMASI BUNUN EN BÜYÜK İSPATIDIR.

33
6
yanıtYanıtla
ziyaa:

Dayısı var arkasında girmez hapise

yanıt18
yanıt5
REDKİT:

NEFRETİMSİN ARDA TURAN. .

25
6
yanıtYanıtla
CO DALTON:

SEVİLMEZSİN ARDA TURAN.

yanıt11
yanıt4
avarel:

Ne oldu ki patron

yanıt3
yanıt5
ankara:

rezil herif. . .

17
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

bunu normal bir vatandaş yapsa herhalde bi 15 senesi vardı hastanede silah sıkmak nedir

16
4
yanıtYanıtla
gercekci:

Napolyon bonapart ne diyordu PARA PARA PARA demekki dogruymus PARA adalet demekmis.

14
3
yanıtYanıtla
UİEA:

kesinlikle çok haklısınız

yanıt0
yanıt0
ö yeşil:

taciz var darp var ruhsatsız silah taşıma var hastenede silah sıkma var ama ceza komik normal bir vatandaş olsaydı acaba kaç yıl yerdi merak ediyorum

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title