Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Trabzonspor taraftarından tepki

Güncelleme:

Trabzonspor-Fenerbahçe maçını izlemek için özel uçakla Trabzon şehrine giden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bordo-mavili taraftarların protestosuyla karşılaştı.

Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde sarı lacivertli camiadan Trabzon'a çıkarma yapıldı.

Deplasman yasağı nedeniyle Fenerbahçe taraftarının olmadığı maçı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tribünden takip etmek için şehre gitti.

ALİ KOÇ'A KÜFÜRLÜ TEPKİ

Özel uçakla Trabzon'a giden Ali Koç ve ekibi, maçın oynanacağı stada giriş yaptığı sırada bordo mavili taraftarların tepkisini çekti. Bordo mavili taraftarların güçlükle sakinleştirildiği görülürken Koç ve yanındakilere küfürler edildiği duyuldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen sezon Trabzon deplasmanına gitmiş ve 2011'den sonra ilk kez Fenerbahçe'de başkan düzeyinde bir isim Trabzonspor maçını tribünden izlemişti.

Trabzonsporlu taraftarlar geçen sezon oynanan maçta Ali Koç'a yoğun ilgi göstermiş ve birçok kişi fotoğraf çektirmek istemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Trabzonspor Trabzon Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (47)

Türk:

Trabzonlular böyle abi. Kafalarına eser çiçeklerle karşılarlar fotoğraf çektirirler kafalarına eser bişey yokken ortada küfür eder saldırır olay çıkarırlar. Değişik bi kafa yapıları var.

13
11
yanıtYanıtla
Selim:

Yok sen bizi daha cözememissin. Biz baskalari gibi güclüye bist etmeyiz haklinin yaninda dururuz. Kimseden korkmayiz kimseye boyun egmeyiz. Biz milliyetci insanlariz, Vatanimiza sahip ciktigimiz gibi Trabzonsporumuza da sahip cikariz. Yani bizim sahipimiz yoktur biz sahip cikariz. Onun icin Türkiyede tek Sehir takimi Trabzonspordur....

yanıt5
yanıt5
BJK Lİ 1903:

SELİM KARDEŞ SAÇMALAMIŞSIN. 1. Sİ TÜRKİYENIN TEK SEHIR TAKIMI SİZ DEGILSINIZ. FUTBOLUNUZ DA TARAFARINIZDA DANDIK STADINIZDA KALE ARKALARINDAN BASKA BAGIRAN EDEN YOK. EVINIZDE MAC IZLER GIBI MAC SEYREDIYORSUNUZ. AYRICA BU SENEKİ ŞİKECİ TAKIM SİZSINIZ. DEVLET DESTEKLI 50 MİLYON TL HAZINEDEN KLÜBUNUZE AKTARILDI. YANİ BU ŞU DEMEK OLUYOR. SİZ FENERLI GALATASARAYLI BESIKTASLI VSVS VS TUM TARAFTARIN VERGILERIYLE OLUŞTURULAN HAZINEDEN DİLENCILIKLE PARA ALDINIZ. RESMI VE KANITLI. UTANMIYORSUNUZDA !

yanıt10
yanıt9
komodo:

bişey yokkenmidaha ne olsun atalarının izinden gidiyo aliiiiiiy bitik aliiy

yanıt3
yanıt3
Hakan türk:

Bjkli kardes tek sacmalayan var oda sensin külüp yeniden yapilandirildi her takimin bundan faydalandigi gibi size ne kadar avantajli olarak gözüksede tranzonsporun gelirlerin hemen hemen hepsinin bankalara gittigini biliyormusun ? Yusuf yazicidan gelen parayi tranzonspor mu aldi saniyorsun bankaya gitti gidin arastirin öyle gelin devletden tek yardim stad yapildi okadar sike yapip ceza yiyen iki takim var oda bjk ile fenerdir buna nediyon gardassss

yanıt7
yanıt1
beyinüs:

hava kararınca lazutusların beyin fonksiyonları error veriyor. . sağ ve sol loplar 404 not found. . heeeyyy heeeyyy hey. . hayde hayde. .

6
11
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Haaaahaaa. :))

yanıt2
yanıt3
Ts:

Eşine selam

yanıt0
yanıt0
KSK li MESUT:

Yarım akıllı adamların yapacağı şey böyle olur. Laz kafalar işte

6
7
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Bir GS olarak her ne olursa olun cirkin tezahürat küfüre karsiyimi.. Ancak baskanlarda taraftarlari proveke edecek söylemlerde kacinmalidir...

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title