Haberler

Ağbaba: 'İhmal' Deyip Geçiştiremeyiz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın il başkanlığı önüne gelmesi- Basın toplantısından detaylar - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın konuşması CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba: - " (Ankara'daki terör saldırısı) Son yüzyılın bizi dehşete düşüren olayıyla karşı karşıyayız, buna 'ihmal' deyip geçiştiremeyiz" CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Son yüzyılın bizi dehşete düşüren olayıyla karşı karşıyayız, buna 'ihmal' deyip geçiştiremeyiz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın il başkanlığı önüne gelmesi- Basın toplantısından detaylar - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın konuşması CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba: - " (Ankara'daki terör saldırısı) Son yüzyılın bizi dehşete düşüren olayıyla karşı karşıyayız, buna 'ihmal' deyip geçiştiremeyiz" CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Son yüzyılın bizi dehşete düşüren olayıyla karşı karşıyayız, buna 'ihmal' deyip geçiştiremeyiz" dedi. Ağbaba, partisinin Malatya İl Başkanlığını ziyaretinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesi üzerine arkadaşlarıyla 2 ay önce DAEŞ raporu hazırladıklarını söyledi. Suruç'ta yaşanan patlamanın ardında Adıyaman'a gittiklerini belirten Ağbaba, şöyle konuştu: "Hem Diyarbakır'a bomba attığı iddia edilen Orhan Gönder'in hem de Suruç'ta canlı bomba olan Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün Adıyamanlı olması dolayısıyla dikkatler bu kentin üzerindeydi. Arkadaşlarımızla Adıyaman'da çocukları DAEŞ'e katılan ailelerle görüştükten sonra bir rapor hazırladık. Bu raporda geçtiğimiz gün Ankara'da yaşanan olayın ayrıntıları yazıyor. Bu raporda hem hükümeti hem de savcılığı uyardık" diye konuştu. Ağbaba, hazırladıkları raporda canlı bomba ihtimali olan isimlerin de yer aldığını hatırlattı. Ankara'daki patlamanın güvenlik ve ihmalin ötesinde bir durum olduğunu savunan Ağbaba, "Belki yüzyılın ihmaliyle karşı karşıyayız. Son yüzyılın bizi dehşete düşüren olayıyla karşı karşıyayız, buna 'ihmal' deyip geçiştiremeyiz. Bunu bir emniyet müdürünün istifasıyla da geçiştiremeyiz" ifadelerini kullandı. CHP Malatya İl Başkanlığı olarak büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını dile getiren Ağbaba, patlamada, beraber çalıştıkları arkadaşlarını kaybettiklerini vurguladı. Partisinin gençlik kollarının kolu ve kanadının kırıldığını anlatan Ağbaba, "Kolumuzu, kanadımızı kıranların hesabını sormak gençlerimiz adına bizim boynumuzun borcu olsun" dedi. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenlerin acısını paylaşmak için Malatya'ya geldiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Veli Ağbaba Adıyaman Malatya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title