Haberler

58 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun zayıf hali Aleyna Tilki'ye benzetildi

Güncelleme:

Rol aldığı O Hayat Benim dizisi için kilo alan ve sonrasında tüp mide ameliyatı olarak 58 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, son görüntüsüyle Aleyna Tilki'ye benzetildi.

Yıllar önce rol aldığı O Hayat Benim dizisinde "Nuriye" rolü için kilo alan oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, tüp mide ameliyatı olarak 58 kilo verdi. Yeni saç rengi ve fit görüntüsüyle bambaşka görünen oyuncu, Aleyna Tilki'ye benzetildi.

ALEYNA'YA BENZETİLDİ

Geçirdiği mide ameliyatı sonrasında değişimi ile herkesi şaşkınlığa uğratan Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla da herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabı Instagram'dan göbeğinin açık olduğu bir fotoğrafını paylaşan Bozoğlu, 19 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki'ye benzetildi.

58 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun zayıf hali Aleyna Tilki'ye benzetildi

Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu, sık sık paylaştığı fotoğraflarla hayranlarıyla değişim sürecini paylaşıyor. Ekranların sevilen oyuncusu son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Yüzleşme dizisinde rol almıştı.

58 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun zayıf hali Aleyna Tilki'ye benzetildiYeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni hali

"ZAYIFLADIKTAN SONRA ANNE BABAM BENİ TANIMADI"

Tüp mide ameliyatı olup kilolarındna kurtulan Yeşim Ceren Bozoğlu, katıldığı canlı yayında değişim süreci hakkında şunları söylemişti: 'Ben şu an kendimi 23 yaşımda hissediyorum, ama bunu sadece kilo ile bağlamıyorum. Hayatımı daha iyi yönettiğimi düşünüyorum. Kendimi daha pozitif, daha dişi hissediyorum. Kalbiniz güzelse kilo hiç önemli değil. Ben yapı olarak utangaç bir insanım oyuncu olmamın sebebi de o utangaçlığımı üzerimden atmak içindi. Zayıfladıktan sonra havaalanına annem ile babamı almaya gittim. Annem babam beni tanımadı. Babam birkaç kez yanımdan geçti 'Baba ben buradayım' dedim. Öyle tanıdılar."

İşte Yeşim Ceren Bozoğlu'nun kilolu hali...

58 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun zayıf hali Aleyna Tilki'ye benzetildi

58 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun zayıf hali Aleyna Tilki'ye benzetildi

58 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun zayıf hali Aleyna Tilki'ye benzetildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim Sosyal Medya Aleyna Tilki Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (28)

EMRE GÜVEN:

KİLOLU OLMAK HARAMDIR BU NE YA NE KADAR GENÇLEŞMİŞ VE GÜZELLEŞMİŞ. KIZLAR BİRAZ KENDİNİZE BAKIN. ERKEKLER SİZDE

11
8
yanıtYanıtla
Mesut:

Hadi be! Kadın dediğin biraz etli olur. Sen ne anlarsın

yanıt0
yanıt0
MUTLU:

Hadi ordan! kadın dediğin etli-butlu olur. Aksi takdirde sarıldıkça canın yanar. . .

yanıt2
yanıt0
idealist:

vay be. kadın resmen evrim geçirmiş.

13
0
yanıtYanıtla
MSDS:

Zayıflamanın ayarını kaçırmış hiç güzel olmamış, 30 kilo zayıflama fazlası ile yeterdi hortlak gibi olmuş . .

3
7
yanıtYanıtla
:

MİDE KÜÇÜLTME İYİ BİŞİ YA

6
2
yanıtYanıtla
ALLAH KORUSUN YEMEYİN TATLI OLDU BİTTİ:

ÖLEN COK

yanıt6
yanıt0
ADA:

hadi canım aleyna kadar çirkin varmıki bu evrende

6
0
yanıtYanıtla
Kerem:

Hadi be. Kıskançlığı kenara koy Allah var çok güzel kız!

yanıt0
yanıt0
jumbo:

tombul tombul daha iyiydi sanki

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title