Haberler

Van'da Terör Örgütü Operasyonunun Ardından

Van'da, Terör Örgütü PKK'ya Adam Kazandırma ve Örgüte Katılma Hazırlığı İçerisinde Olduğu İddiasıyla Gözaltına Alanın ve Mahkemeye Çıkarılan 4 Zanlı, Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Kaldı.

Van'da, terör örgütü PKK'ya adam kazandırma ve örgüte katılma hazırlığı içerisinde olduğu iddiasıyla gözaltına alanın ve mahkemeye çıkarılan 4 zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 19 Nisan 2007 tarihinde Edremit ilçesi girişinde bir araç içinde yakalanıp gözaltına alınan ve terör örgütünün dağ kadrosuna katılmak için Van'a geldikleri iddia edilen K.A. ve V.S. ile bu kişilere kuryelik yaptığı belirtilen R.E. ve B.A. isimli zanlılar, sabah saatlerinde adli mercilere çıkartılmışlardı. Nöbetçi cumhuriyet savcısı tarafından sorgulandıktan sonra 'Terör örgütü PKK'ya üye olmak' ve 'Terör örgütüne yardım ve yataklık etmek' suçlarıyla tutuklama

talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlıların, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi.

(ŞA-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title