Haberler

Van'da 22 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Van'da Günlerdir Yaşanan Bahar Havasının Ardından Etkili Olan Kar Yağışı Sonrasında Sıcaklık Önemli Ölçüde Düşerken, İl Merkezi ve İlçelere Bağlı 22 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı.

Van'da günlerdir yaşanan bahar havasının ardından etkili olan kar yağışı sonrasında sıcaklık önemli ölçüde düşerken, il merkezi ve ilçelere bağlı 22 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdare Genel Sekreterliği'nden alınan bilgilere göre, dün gece sabaha kadar etkili olan kar yağışı sonucu yüksek kesimlerde bulunan bazı köylerle ulaşım sağlanamadığı belirtildi. Van merkez ile Çaldıran, Başkale, Saray ve Özalp ilçelerinde toplam 22 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirten yetkililer, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin merkezde kapalı olan 7 köy yolunun açma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydettiler. Zaman zaman etkili olan kar yağışının durması halinde tüm köy yollarını açacaklarını anlatan yetkililer, önümüzdeki pazartesi günü kapalı olan köy yolunun kalmayacağını bildirdiler.

Meteoroloji Van Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise bu gece ve yarın özellikle yüksek kesimlerde zaman zaman hafif şekilde kar yağışı beklediklerini kaydetti. Bölgenin parçalı bulutlu olacağını vurgulayan yetkililer, önümüzdeki bir kaç gün içinde hava sıcaklıklarından hissedilir bir artış beklediklerini ifade ettiler.

(ŞA-MET-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title