Haberler

Vali Şentürk öğrenci, veli ve öğretmenlerle buluştu

Vali Bilal Şentürk, Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Vali Bilal Şentürk, Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Vali Şentürk, başarı çıtasının yükseltilmesinde öğrenci, öğretmen ve veli ilişkisini güçlü tutacaklarını belirterek, imkan ve kabiliyetlere uygun çalışma programları uygulayacaklarını söyledi.

"Öğrencilerin dil ve iletişim becerisinin geliştirilmesi, değerler eğitimi, sorumluluk duygusunun geliştirilmesi, akademik başarının arttırılması ve bağımlılıkla mücadele" gibi ana başlıklar altında bir yol haritası hazırladıklarını anlatan Şentürk, "Öncelikle öğrencilerimizi tanımalıyız. Öğrencimizin zekası, çalışkanlığı, iletişim becerisi, özgüveni gibi temel karakteristik özelliklerinin fotoğrafını çekmeliyiz. Çocuklarımızı yönlendirme noktasında işin başı öğretmenlerdir. Fatih'ler, Akşemseddin'lerle var oluyor. Şeyh Edebalilerin sayesinde Osman Gaziler yetişiyor. Bugünün Şeyh Edebalileri sizlersiniz. Çocuklarımıza okuma kültürünü, hayata hazırlama ve ifade edebilme becerisini kazandırmalıyız." dedi.

Öğretmenlerden, sorumluluk duygusu zaafını gördükleri çocuklara, sorumluluk yükleyecek şekilde görev dağılımı yapmalarını isteyen Şentürk, şöyle konuştu:

"Doğruluk, dürüstlük ve merhamet önemli. Dolayısıyla temel değerler açısından hem dini hem de milli değerlerimizi en iyi şekilde anlatmalıyız. Bu milletin bir parçası olmaktan dolayı ortak değerlerimiz var ki bunları en iyi şekilde bilmemiz gerekir. Bu bilince sahip çocuklar yetiştirmeliyiz. Ortalıkta nereye gideceği belli olmayan bireyler olmaması gerekir. Bunun sorumluluğu önce eğitimcilerde, sonrasında bizdedir. Öğrenci, öğretmen ve veli ilişkisini güçlü tutacağız."

Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu'nda da Vali Şentürk başkanlığında Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, daire müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, muhtarlar, Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile öğrenci ve velilerin katılımıyla, "Bilecik'te nasıl bir eğitim istiyoruz/ hayal ediyoruz?" başlığında eğitim istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

Kaynak: AA / Güncel

Necati Şentürk Şeyh Edebali Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title