Haberler

Vali Harput'dan Baroya Ziyaret

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Baro Başkanı Asude Şenol'u Makamında Ziyaret Etti.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Baro Başkanı Asude Şenol'u makamında ziyaret etti.

Vali Harput, Bursa Baro Başkanı Asude Şenol'a iade-i ziyarette bulundu. Baronun görev alanı itibariyle ülkenin en saygın kurumlarından biri olduğunu belirten Vali Harput, "Baromuzun Bursa'da da itibarlı bir yeri var. Hukuk yolundaki çalışmaları kamu oyuna rehberlik etmektedir. Biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bursa Barosu sadece dar bir alana sıkışıp kalmayarak, her meseleye duyarlı bir kurum olmuştur. Birçok yerde neme lazımcı anlayış var. Bu anlayış Türkiye'yi bugünlere getirdi. Bu ülkede yaşayan herkes sorumluluğunu bilmeli" dedi.

Bursa Baro Başkanı Asude Şenol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizler baro olarak herkes için çalışıyoruz. Ülkemizin ve halkımızın sıkıntıları bizim görev alanımız içerisine giriyor. Kamu yönetimleriyle bağlantılı olarak çalışmamız gereken birçok konu var. Valilik makamının da çalışmalarımızda yanımızda olacağını düşünüyoruz. Üyelerimiz tek tek müvekkillerinin avukatlığını yaparken, biz baro olarak tüm şehrin avukatlığını yapmaktayız. Hukuk devleti olduğumuz sürece herkesin haklarını savunacağız" diye konuştu.

(EY-MŞ) 25.02.2008 18:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title